Gedachten geven je geen ruimte om de waarheid te voelen. De ruimte tussen gedachten en gevoel, bekend als bewustzijn brengt je verder op je pad. Tenminste als je dit toelaat. Gedachten......het zijn spinsels die je afhouden van bewustzijn. De stroom van gedachten golven maar door en door.........gedachten, waarheid...wat is dan die waarheid?
De adem van de kosmos strijkt langs je gedachten, pak je het op of laat je het gaan als golven stromen en stromen.....
Verbondenheid met alles, de intentie waarvoor je naar aarde bent gekomen. Jij als een uniek kosmisch schepping om jezelf te ervaren als dat  unieke wezen voordat je weer terug gaat naar huis.
Het is een diep innerlijk weten dat dit de waarheid is die zelfs de meest behoeftige waarheid-zoeker De WAARHEID schenkt. Het is het geduld dat in de zoeker, en een bereidheid vereist om je volledig over te geven aan een hogere wil dan het eigen ego.
Zelfs nu... kun je jouw waarheid nog niet ervaren tussen de golven van gedachten? Dat is dit voor nu zoals het is. Laat je gedachten je niet afhouden van jou waarheid....voel de adem van de kosmos door je gedachten een weg banen naar jouw bewust-zijn....