dinsdag 10 november 2015

Joke komt haar boek op 14 November Signeren in de NewAgewInkel te Rotterdam.

Super leuk heb er zin in!!!!!

Tijd: 14.00 – 16.00 uur
NewAgeWinkel.nl
Frits Ruysstraat 32-A
3061 MG Rotterdam
tel: 010-4520853

Engelen om je Heen – Joke Slagmolen
Het boek Engelen om je heen van Joke Slagmolen beschrijft bijzondere ervaringen en ontmoetingen van de auteur met engelen, gidsen en lichtmeesters. Zij geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Daar haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.
Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoeligen, de worsteling van ouders van nieuwetijds kinderen, over engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding. Alle hoofdstukken worden afgesloten met prachtige meditaties of overdenkingen. De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen.
Met dit boek wil de auteur onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze en plek geven in een nieuwe lifestyle.
Het boek: Engelen om je heen is te koop bij de NewAgeWinkel- Bruna.nl - Bol.com - Ako.nl alle boekwinkels te bestellen ook in Belgie via standaardboeken.be.
Prijs € 19,95
Ook eerder gekochte exemplaren worden door Joke gesigneerd en je krijgt er een leuk Engelen om je heen gift bij.
Een reactie plaatsen