woensdag 11 november 2015

Nieuwe maan op 11-11


De nieuwe maan valt op 11-11 dus een krachtige energie!
11:11 is voor ons steeds een positieve bevestiging dat we ons op het juiste pad bevinden en dat we met ons verhoogde bewustzijn veranderingen in de patronen van ons leven tegemoet zullen gaan. 

Het 11:11-fenomeen

Onze fysieke werkelijkheid wordt gecreëerd door digitale codes. Zo maakt de 11 o.a. onderdeel uit van de verhouding 7:11 zoals deze terug te vinden is in de piramide. Nummers en numerieke codes definiëren ons bestaan. Het menselijke DNA, ons genetische geheugen, is voorgeprogrammeerd om geactiveerd te worden door digitale codes op specifieke momenten en frequenties (zoals nu in deze spannende tijd). Welnu: 11:11 is één van deze codes!

Deze codes ontwaken de geest naar verandering en naar bewustzijnsverhoging. 11:11 wordt geassocieerd met een "wake-up-call-code". Het kan gezien worden als een sleutel wat het onbewuste ontsluit en vrijmaakt op weg naar bewustzijnsverhoging. Letterlijk zou je kunnen zeggen dat het "tijd is om te ontwaken" en "wakker" c.q. bewust te worden. "Wake-up!" dus.

Het is niet alleen tijd om te ontwaken, maar bovendien tijd om ons voor te bereiden en klaar te maken voor de komende veranderingen: "those numbers would appear to signal the upcoming change." Met de al eerder genoemde voorbeelden uit de geschiedenis mogen we aannemen dat het cijfer 11 inderdaad in verband wordt gebracht met verandering en bewustzijnsverhoging.

In persoonlijk opzicht betekent 11:11: "the numbers 11:11 usually signal changes in the patterns of your life." Oude (denk)patronen en gedragingen zullen we loslaten en transformeren in nieuwe patronen. Patronen waarin het Eenheidsdenken steeds meer een belangrijke plaats zal innemen. Patronen waarin mensen meer leven vanuit hun Hogere Zelf, hun ziel en daarmee meer vanuit liefde, wijsheid en verbondenheid. Mensen zullen meer helderheid, healing en balans creëren voor zichzelf
.
Bron schuingedrukte tekst:www.kristaldimensies.nl


De nieuwe maan  valt samen met het teken schorpioen:
In de fase van de Schorpioen wordt ervaren dat harmonie met een ander niet alles is, en daarom zal de Schorpioen door willen dringen tot de diepere betekenis van het leven en het samenzijn. De Schorpioen is het symbool van de transformatieprocessen op elk niveau. Schorpioenen beschikken over erg veel kracht een sterke wil en hebben intense emotionele wensen. Hun leven is vaak een constante strijd om hun wensen en verlangens te overwinnen, te beheersen of te verwerkelijken door middel van het creatieve gebruik van hun wil. Door de sterke emotionaliteit is het teken Schorpioen ook seksueel gekleurd. Er is een enorme emotionele kracht achter de romances van de Schorpioen, die tot een sterke betrokkenheid op de ander aanleiding geeft maar het gevaar heeft om te slaan in bezitsdrang en jaloezie, soms zelfs gewelddadigheid. In de fase van de Schorpioen wordt de relatie met de ander tot het uiterste gebracht: het is een zich volkomen geven, of een crisis.Bron:www.gaia-abc.com

Nieuwe maan:
Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin en is een zeer krachtig moment, het moment om plannen te maken of om iets nieuws te beginnen.
Nieuwe Maan versterkt de kracht van het sterrenbeeld (schorpioen) waarin de Maan staat.
Het is nieuwe maan op het moment dat de maan onzichtbaar is voor ons, de fase tussen afnemende maan en wassende maan. Soms spreekt men ook over donkere maan. Deze maankracht blijft twee dagen voor en twee dagen na de exacte dag. Energie rond deze maan houden transformaties in.

De invloed is: een dag te vasten, omdat het ontgiftingsvermogen op volle toeren aan het werk is.
Een reactie plaatsen