vrijdag 9 september 2016

9:9:9 activatieVandaag is het een bijzondere dag.
9-9-2016=9 dus 9+ 9+ 9= ook een 9
Onvoorwaardelijke liefde die verder gaat dan de aardse liefde.
We hebben de afgelopen 9 jaar gewerkt aan ons zelf en hebben in deze cyclus veel  mee gemaakt, mooie en minder en mooie ervaringen maar we hebben ze nodig gehad om te groeien. Vandaag is het de grand finale! We kunnen de balans opmaken van de afgelopen 9 jaar en de energie van vandaag gebruiken om te onthechten los te laten te vergeven ons hart open te stellen en onvoorwaardelijk liefde laten stromen. Je kan vandaag nog van alle gevoelens situaties tegen komen die je helpen herinneren aan wat jij terug gespiegeld krijgt en juist vandaag kan veranderen.
Het is een mooie dag om alles te zuiveren en dit proces in gang te zetten want laten we eerlijk zijn het kan niet allemaal op 1 dag.
Laat de energie van vandaag zijn werking doen en je omhoogtillen naar een volgend level.
Ik wens je een mooie liefdevolle 9:9:9 dag!
Vandaag met deze hoge energie kunnen tablet, pc, apparaten,ect traag werken of op hol slaan( ik heb er al last van)
Liefs Joke

Tip dit kun je het beste doen vanavond om 21:09 uur maar lukt dit niet dan is het geen probleem dit op een andere tijdstip te doen.Spreek het evt vooraf in op je phone of voice recorder.
Neem een moment voor jezelf op een plek waar je even ongestoord kunt zitten. Zorg voor een goede bescherming( via aartsengelen Michaël. Aartsengel Metatron begeleidt deze activatie dus vraag om zijn hulp) een goede gronding en dat je op het Goddelijk licht bent afgestemd. Met gesloten ogen stel je voor dat je voor een grote poort staat zoals de afbeelding hierboven laat zien.
Ik ( zeg je naam) roep het hoogste kosmische liefdes licht aan......
Ik vraag aan de hoogste waarheid de licht code om de poort van 9:9:9 energie binnen te stromen.......
de poort gaat open en je stapt in een krachtig licht.......................
Ik ( zeg je naam) laat het kosmisch licht alles transformeren vanuit je ware identiteit en je tonen wat er nog gezuiverd kan worden zodat je helemaal vrij kan zijn.( je haart centrum kan gaan reageren, hartkloppingen ed.)

Gezuiverd en bevrijd......en stel je voor dat dit licht je vult en omringd en alles omzet in positieve energie..........................................
Ik (zeg je naam ) roep mijn krachtige Ik ben aanwezigheid aan.......................
Mijn pure en heilig wezen........................................en vraag om leiding om je ware identiteit, je onthechting centrum te openen............................................................................vraag om leiding aan je hogere zelf om je omhoog te trekken naar een volgend level en nieuwe fase van je persoonlijke evolutie op aarde
........................
Moge het hoogste licht dat binnen het kosmische hart voor de hele schepping stroomt, voor mij voor nu en altijd stromen.......................................
En zo is het!

Blijf nog even lekker zitten en geniet van deze hogere liefde energie kom langzaam weer terug in het hier en nu!( controleer je aarding en bescherming voor dat je je ogen weer opent)
©Engelen om je heen
Een reactie plaatsen