woensdag 7 september 2016

Op 9:9:9 gaat de dimensie poort open


Nu op 09.09.2016, zul je ervaren wat alleen elk negen jaar op 9: 9: 9 gebeurt.( dus 1x per 9 jaar) De dimensie poort vertegenwoordigt het hoogste geestelijke energie van je leven. De energie van deze  poort zal fungeren als een spiegel waarmee je kan zien wat de belangrijkste ervaringen van de afgelopen negen jaar zijn geweest. De energie van de drie x 9 geeft een verbinding met lichaam, ziel en de geest. De ervaringen die met je lichaam ontstaan in de vorm van gevoelens, die veranderen in wijsheid, helpen je spirituele ervaringen opdoen. Nu kun je de belangrijkste herbeleven ervaringen op drie niveaus en je kunt jezelf omhoog liften naar het volgende niveau.
Alles wat je hebt meegemaakt in de afgelopen negen jaar krijgen een nieuwe betekenis voor de lange termijn. Als je door de dimensie poort loopt, dan zie je alles anders. Zie je de ervaringen uit het verleden in een ander licht en je begint anders te denken, anders te voelen over jezelf. Je zal accepteren dat je niet anders kon of iets beter gedaan zou hebben, en je zult het  begrijpen dat je alles hebt gedaan om het beste met je kennis op het meest geschikte moment. Je hebt geen fouten gemaakt; je heb je alleen ervaringen opgedaan!
Het belangrijkste is om het proces in te zetten om het verleden los te laten met de hulp van de 9:9:9  energie en stap in het nieuwe!
©Engelen om je heenEen reactie plaatsen