maandag 3 oktober 2016

04 oktober Dierendag

Eer u dieren, weet dat zij de spirituele begeleiders zijn van velen op aarde deze hoogstaande wezens zijn multifunctioneel. Zij zijn de leiders, zij zijn de beschermers, zij zijn de bewakers, zij zijn de luisteraar, zij zijn onvoorwaardelijke liefde!
Hebt u dieren op aarde lief, eer ze, koester ze, verzorg ze en het allerbelangrijkste, geef ze onvoorwaardelijke liefde, laat ze niet ter vermaak voor u opsluiten en kunstjes doen. Leer de taal van de dieren, communiceer met de dieren vanuit telepathie. U zult versteld staan welke boodschappen zij u geven.Weet dat deze prachtige schepselen door het licht worden begeleid, omhuld worden, beschermd worden maar U, U hebt de taak op aarde om dit waar te maken. De dieren op aarde hebben een boodschap die zij over brengen op aarde, door ziekte, door sterfte, op onverwachte plekken waar zij zich laten zien of vinden. Luister naar deze signalen, wij hebben u eerder aangegeven dat een dier opeten niet erg is maar de manier waarop dit gaat, velen, velen malen erger is. Massa productie, hoe wilt u uw vlees eten? Puur en zuiver of gemanipuleerd, massaal geproduceerd waardoor de dieren geen daglicht zien laat staan een weiland geroken of geproefd hebben. Wat doet u u zelf aan en nog erger wat doet u het dierenrijk aan. Eer u dieren, vandaag één dag waarop de dieren extra in het licht worden gezet, is dit niet de dag dat u vandaag geen vlees eet? bewuster gaat worden hoe u met u zelf en de dieren omgaat? Wij vanuit de lichtrijken kunnen dit enkel maar toejuichen als u hiervoor kiest! Laat het lot van de dieren niet aan een ander over, begin vandaag! © Aartsenegl Raziël en Zadkiël
Mooi en pittig bericht van de engelen, zo waar en ik hoop en wens voor de dieren dat dit weer een dag is dat veel mensen besluiten om anders met dieren om te gaan, vanuit onvoorwaardelijke liefde!
Doe ik er nog een paar leuke foto's bij. Bron van deze foto's, diversen tags van FB.

          
Its a beautiful day!
      
Ik heb hem gevonden
  
Zen
      
 Chillen

  
Vandaag wil ik aandacht!
  
Voor alle dieren,Goodmorning! Happy animal day!
Een reactie plaatsen