maandag 10 oktober 2016

Dit is de dag van kracht!

Vandaag is het 10/10  nieuwe energieën stromen je bewustzijn binnen en zeker ook op aarde zal dit weer zichtbaar worden. Het roer blijft om gaan we kunnen het niet meer stoppen. zoals we dit noemen gaan er nieuwe poorten open. Het nummer van vandaag is 11. Waar je aan begint vandaag zal vol kracht en passie zijn. Vanaf vandaag leer te leven vanuit je passie en toont je de kracht die jij bent. Alles wat je moet doen is naar  je intuïtie luisteren en nu niet je verstand volgen.

Voel je je de elektrische stromingen door je lichaam? Je hebt niet  veel slaap nodig,en je ervaart afwisselend warm en koud.
2016 is een jaar van voltooiing. Dit jaar zal in de geschiedenis te boek gaan als de tijd toen al het oude werd afgeschaft, b.v. regeringen, financiële systemen, gezondheidszorg - alles wat niet vanuit het licht en de hoogste waarheid werkt zal gedoofd worden. Velen zijn gericht op het huidige politieke systeem en zoals ik al eerder hebt gezegd - geef niets van je energie hieraan dit is voeding wat jij niet wilt. Plaats al je aandacht op de hoogste waarheid.

Nogmaals ik je eraan herinneren hoe sterk je bent en vergeet dit niet!
Bereid je voor op het nieuwe jaar  2017  (1) in de numerologie. Een nieuw begin - dus stel je voor de 1 ste januari 2017 zal 1/1/1 inderdaad magische zijn.
Alles dat je niet langer dient zal verwijderd worden uit je bewustzijn - banen, relaties, woonplaats ect. ( je wordt dus niet vergeetachtig) - je bent in de perfecte positie om vooruit te komen in je volgend avontuur - en wat een avontuur!!!
Je hebt hard gewerkt de afgelopen jaren, zoals bv de overgang naar de nieuwe jij.
Jullie zijn wezens van licht, almachtige schepper, je toekomst is prachtig, en jij bent degene die het gaat maken.
Laat los al het oude - hoewel dat soms pijnlijk voelt. Vervanging van het oude vertrouwde met nieuwe en spannende kansen. Jullie zijn goddelijke wezens van licht, bijgestaan door vele andere goddelijke wezens van licht - alles beweegt in de richting van de magische dromen je creëert elk nieuw moment.
Hou je intenties en focus op de hoogste waarheid en loop dan triomfantelijk in en naar de nieuwe aarde.
En zo is het.
Ik ben aartsengel Michaël.
Een reactie plaatsen