dinsdag 4 oktober 2016

Engelen en dieren....

Dolfijnen prachtige lichtwezens, gefascineerd  kijk ik naar de foto's / filmpjes die ik tegenkom vaak met prachtige muziek. De dolfijngeluiden die nu als muziek in mijn oren klinkt, gaven mij eerder een diep verdriet een diepe, diepe pijn. Ik kon hier eerder niet naar luisteren, als ik nu naar deze prachtige beelden kijk voel ik mij weer thuis in de energie van Atlantis, Lemurië. De diepe wonden die ooit zijn ontstaan in deze levens zijn inmiddels geheeld, vandaar dat ik nu naar deze klanken  kan luisteren  maar toch blijft er een heimwee een verlangen. Verlangen naar eenheid, verbonden zijn, onvoorwaardelijke liefde en deze prachtige dieren die zo spiritueel zijn spelen een grote rol in dit alles. Dieren,wat een zwak heb ik voor deze prachtige wezens vaker heb ik geschreven over de boodschap die dieren naar ons mensen uitzenden.
Hoe gaan we om met deze unieke wezens? Ook de engelen kunnen we aanroepen voor hulp bij dieren.
Aartsengel Ariël voor de dieren in en rond het water
Aartsengel Michael voor de dolfijnen en walvissen, hulp kunnen we vragen om de jacht op (deze) dieren te stoppen, al het leed betreft dieren te stoppen.
Engel Barurel voor het water waar deze unieke dieren in wonen. Maar ook voor ons  drinkwater.
Vanmorgen vroeg wordt ik wakker, ik ben heel onrustig kan niet meer in slaap komen tot ik Michael ineens waarneem hij komt naar me toe neemt plaats op de rand van mijn bed en zegt; dit bericht moet je plaatsen omdat het nodig is mensenbewust te maken van deze prachtige wezens waar Gods licht ook in en door schijnt. De komst van de mens op aarde heeft een doel zo gelijk aan de dieren. Heb deze Goddelijke wezens lief!  Ik ben daarna weer in slaap gevallen en droom over de zee de liefde van de dieren en zie zelfs engelen in het water.......later neemt Engel Ischmaël mij mee en laat me zien en ervaren wat deze engelen in de zee doen.....mijn boek Engelen om je heen vertelt je hier meer over.
©Engelen om je heen

Een reactie plaatsen