vrijdag 14 oktober 2016

Jouw dag ligt voor je....

Jouw dag ligt voor je als een vijver van water. Maak een mooie gedachte en gooi het in de vijver. Zie hoe je gedachten rimpels in de vijver veroorzaken. Let op de rimpels aan de overkant van de vijver de rimpels van het leven. Richt je nog meer met kracht op je mooie gedachten, en zie in liefdevolle beweging hoe de gouden rimpels verder en dieper reiken dan ooit tevoren

Elke keer als je een gedachten, emotie, wens laat vallen zal de vijver vol met rimpels anders reageren. Het is nooit hetzelfde, dus wat je vandaag gedaan hebt heeft een ander effect dan de actie van gisteren,en misschien deed je wel het zelfde.

Maak mooie rimpels en laat ze vrij, laten ze gaan. Blijf uitzenden, en vraag  opnieuw en opnieuw, ongeacht het resultaat. Op een dag, zal er een prachtige wonderbaarlijke rimpel precies op het juiste moment verandering brengen in de de hele wereld.

Hier is een klein gebed voor vandaag:

Ik vul mijn hart met liefde, denk aan mijn mooie gedachten, en laat het allemaal vrij in de vijver , en volg de rimpel, en geef het over....

Ik voel me rustig en vredig. Ik ben vol liefde. Ik ben het ware licht, en blijf me concentreren op de hoogste waarheid. Zo blijft je gedachten op de stroom van goddelijke licht gericht.

Ik vraag aan de wezens van licht om de mens te  helpen naar een hogere frequentie. vraag aan je hogere zelf dit ook voor jezelf aan te passen.

Engelen en vele wezens van licht werken mee aan dit proces je bent niet alleen. Je bent wordt altijd omringd door vleugels van pure liefde en dankbaarheid. 
©Engelen om je heen
Een reactie plaatsen