zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwing in relaties

Het vinden van balans, eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn de sleutels in deze nieuwe maan.Kijk zelf naar de media en luister maar om je heen.
Nieuw maan in weegschaal helpt ons met het vinden van balans en duidelijkheid in onze relaties. Weegschaal bevordert  vrede en harmonie met elementen van diplomatie en idealisme. Het betekent dat we bereid zijn om echt te luisteren naar anderen. Dit helpt niet alleen met het versterken van de relatie, maar ook met onze opvattingen en overtuigingen. Wanneer wij open staan voor verschillende perspectieven groeien we, worden we meer open en geeft dit vrijheid.
Weegschaal en het 7e huis - het huis van partnerschap
Weegschaal en het hart chakra (hoge hart - Thymus)
Het hart chakra steunt ons in het vermogen om ons te verbinden met het leven. Het is de zetel van medeleven. De thymus bevindt zich aan de rechterkant van het fysieke hart in het midden van de borst, tussen het hart en de keel, net boven het borstbeen. Dit chakra bevordert mededogen, waarheid en vergeving. Het is de zetel van Goddelijke liefde, en benadrukt onbaatzuchtigheid en de hoogste liefde. Tijdens ons menselijke ontwikkeling, is de thymus één van de vroegste klieren die is gecreëerd. Het ondersteunt ons immuunsysteem en slaat de oorspronkelijk patronen van ons dna op.  Zachtjes tikken op de borst stimuleert en geeft emotionele blokkades vrij.

( als je op zoek gaat voel je een beurs plekje)  
Onevenwichtigheden in de hart chakra
Onevenwichtigheden binnen dit energie centrum geeft   pijn op de borst, hart problemen, long congestie, bloeddruk, thymus kwesties, en immuun storing.Verdriet is de primaire emotie geassocieerd met het hart.
Een nieuw evenwicht
- etherische oliën zijn een belangrijke bron van het openen van het hart en helpen ons met het herstellen van liefde en vertrouwen in onszelf en anderen. Favoriete oliën voor het hart zijn ylang ylang en geranium.
- yoga: zoals de kameel, cobra, arend, driehoek, en kat / koe poses helpen de energie te openen in het hart en het herstellen van de stroom. V oorafgaand aan yoga kun je 
etherische oliën op het hart  gebied aanbrengen
hart-gecentreerd meditatie: niets is krachtiger dan focussen trilling op liefd. Stel je iets of iemand van wie je houdt in gedachten voor je en probeer de stroom van liefde te versterken, vraag Engel Zadkiël en Chamuël je te helpen. 
Dagboek: tijd doorbrengen met schrijven over alle dingen waar je dankbaar voor bent en voel de dankbaarheid in je lichaam.
Vergeving : één van de meest krachtige dingen die we kunnen doen is dat we onszelf en anderen vergeven. Het geeft pijn je we ons vast  houden aan wrok. Schrijf een brief aan iemand die je nog kan vergeven. Vertel  hoe je je voelt en stuur het op of verbrand de brief, het helpt de energie en de emotionele wonden te verlichten.
Vreugdelijst: maak een lijst van dingen die je vreugde of dankbaarheid brengen. 

Zo zie je hoe je met al deze dingen een nieuw begin kan maken.
©Engelen om je heen
Ik wens je een mooi nieuw begin
Een reactie plaatsen