zondag 18 december 2016

Licht sturen


Waarom is het zo belangrijk om licht te sturen ? Onze belangrijkste taak op aarde is bewust worden, en als eerste van het Goddelijk licht. We kunnen ons concentreren op het licht,  ook op de prachtige ervaring van het zenden. Goddelijk licht heeft een hogere frequentie dan het probleem/ situatie. Dus je begrijpt hoe belangrijk het is om op licht afgestemd te zijn en te blijven. 
Licht is liefde, en het leidt tot verbinding en eenheid. 
Kiezen voor licht betekent, een voorkeur voor een hogere frequentie. Het haalt lagere gedachten en emoties weg en dit bevordert mededogen. Het brengt genezing, groei, en inzicht. Wanneer we ons verenigen en allen met de zelfde licht frequentie bezig zijn dan zal dit een  groots effect hebben op de aarde en al haar bewoners. 
Licht is een van de hoogste frequentie op de planeet. Licht is de tegenovergestelde frequentie van angst, pijn, woede, en twijfel.
Licht leidt ons uit de  donkere wildernis van moeilijkheden. Het leven zal niet direct veranderen, maar onze houding verandert. Door licht vinden we kracht om obstakels te overwinnen.
Stuurt licht naar de je karma en je geest, en open je het hart voor liefde, waardoor echte universele communie gecreëerd wordt
Tijdens meditatie afstemmen op het licht leidt tot de waarheid over je ware zelf en over zoveel meer. Het is misschien niet de waarheid die we willen zien, maar het is vrij en het brengt ons naar nieuwe gebieden van kansen en mogelijkheden. (licht vindt oplossingen waar er geen lijkt te zijn.) Het brengt ook de waarheid over andere mensen, relaties, enz. Wanneer we begrijpen waarom dingen gebeuren dan zal dit zoveel meer oplossen.
Voor degenen die echt willen veranderen, er is geen alternatief. Met iedere gedachten, stap of handeling vanuit het licht schenken we de wereld hogere vibratie.
Licht is het grootste geschenk dus open je ervoor!
© Engelen om je heen
Een reactie plaatsen