vrijdag 6 januari 2017

12 Aartsengelen


Deze 12 engelen kunnen je helpen bij het overwinnen van twijfel en onzekerheid
Het leven kan geweldig zijn ! Maar als je leven is gevuld met twijfel en een gebrek aan zelfvertrouwen, kan het best moeilijk zijn om vrij en vreugde vol in het leven te staan. Gelukkig zijn er een aantal engelen die je willen helpen je twijfel te overwinnen.
Aartsengel Michaël
Michaël is de engel van de bescherming. Hij draagt een gigantische zwaard van licht waarmee hij de energetisch banden waaraan je nog vast zit los maakt zodat je vrij bent van de situatie of persoon waar je nog aan vast zit.Vraag hem om je omringen in een mantel of cocon van koninklijke blauwe licht en vraag hem je te beschermen tegen lagere energieën.Vraag ook aan Aartsengel Michaël of hij je wilt helpen bij alles wat je nog los kan/wilt laten.
Aartsengel Jophiël
Jophiël is de antidepressivum van de aartsengelen! Jophiël kan je helpen het leven positiever te gaan zien en toont je de positieve aspecten van het leven als je hem hierom vraagt. Door Aartsengel Jophiël uit te nodigen samen met jou je pad te vervolgen voel je je optimistisch over uw leven en dat geeft je zelfvertrouwen!
Aartsengel Gabriël
Aartsengel Gabriël is de levens -coach van de aartsengelen. Hij kan je helpen om je te motiveren zodat je (grote) stappen zet en de dingen bereikt die je wilt bereiken! Aartsengel Gabriël is ook de engel om je te helpen de perfecte woorden te kiezen voor een gesprek.
Aartsengel Uriël
Uriël is het best bekend voor het verstrekken van nieuwe ideeën. Maar hij is ook de aartsengel van emotionele genezing. Dit maakt hem perfect om je te helpen bij wonden uit het verleden waaraan je blijft twijfelen aan jezelf. Vraag Uriël naar je te omringen met z ' n gouden licht, zodat je emotionele trauma ' s kunnen verwerken.
Aartsengel Rafaël
Terwijl Uriël je helpt om je emotioneel te genezen, is Rafaël de arts van de aartsengel rijken. Hij kan je lichaam genezen van een kwaal zodat je zelfverzekerd kunt zijn over je vermogen om te doen en laten wat je wil in het leven. Raphael is ook de koppel aartsengel. Dus als je gebrek aan vertrouwen voortkomt uit eenzaamheid, kan hij je helpen als gids bij romantiek of zelfs nieuwe vrienden in je leven.
Aartsengel Raguël
Soms kunnen relaties gespannen zijn waardoor jij je onzeker voelt of denkt dat het enkel aan jou ligt. Aartsengel Raguël is bekend voor zijn hulp in relaties zodat er weer compassie is naar de ander. Om gespannen situaties te kalmeren roep dan Raguël aan.
Aartsengel Ariël
Aartsengel Ariël is de engel van manifesteren . Als er onzekerheden betreft het financiële stuk zijn, kan Ariël je helpen bij het manifesteren om zo de middelen die je nodig hebt te krijgen. Je kunt praten met Ariël over alles wat betreft deze situatie. Haar aanwezigheid zal je vertrouwen geven en helpt zij je om deze manier je eigen leven weer in de hand te hebben.
Aartsengel Metatron
Metatron weet als geen ander hoe het is om mens te zijn en hij als opgevaren engelmens is nu een aartsengel. Als zodanig, Metatron begrijpt hoe moeilijk de menselijke ervaring kan zijn vooral voor mensen die zeer, zeer gevoelig zijn. Daarom is Metatron is bekend als beschermer van de zeer gevoelige mensen en hij kan je samen met Michael je beschermen voor lagere energie als je hem hierom vraagt.
Aartsengel Haniël
Je gebrek aan zelfvertrouwen kan komen uit empathische ervaren, de twijfels van anderen. Aartsengel Haniël is de aartsengel van intuïtie en spirituele inzichten. U kunt hem vragen om een rustige ontvanger te zijn wanneer je je paranormale gaven gebruikt en er lagere energieën om je heen zijn. Dan is twijfel en onzekerheid niet meer nodig en weet je direct dat dit de energie van de ander is.
Aartsengel Jeremiël
Als je twijfel /onzekerheid afkomstig is van dingen die je deed in het verleden en die je dit gevoel blijft geven is Aartsengel Jeremiël de engel voor hulp. Hij is de aartsengel die je helpt bij het bekijken van je leven, vergeven van jezelf en anderen en vervolgens overgaan tot het leven in het NU. Hij kan je helpen om inzichten te geven in het verleden zodat je vrij kan zijn van dat verleden en jezelf niet neer hoeft te straffen.
Aartsengel Zadkiël is de educatieve engel van het aartsengel rijk. Als je bij je ideeën of een nieuwe vaardigheid hinder ondervind wil Zadkiël je helpen! Hij helpt je als je onzeker bent met de keuze van je studie of studeren of bol van angst staat voor een examen Wanneer je slecht over jezelf voelt omdat iets niet weet, vraag Zadkiël om je te helpen.
Jouw beschermengel
vergeet niet je eigen beschermengelen zij zijn altijd bij je en zullen je altijd helpen wanneer jij ze aanroept Besef dat we op de planeet van de vrije wil leven en zij niet in mogen grijpen in onze vrije wil (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk)Wil je meer lezen over engelen?
Bestel hier mijn boek http://www.bol.com/
…/p/engelen-om-je-heen/9200000047121809/…
Een reactie posten