dinsdag 31 januari 2017

Energie voor februari


We eindigden januari met een bevrijdende waterman, en er komen een reeks verduisteringen in deze nieuwe maand, waardoor ook diepe transformatie en loslaten in zowel ons geestelijk als fysiek lichaam plaats vind. Dit helpt ons om alles op te lossen wat niet langer resoneert met onze ziel. 
De verduisteringen en in het algemeen de frequentie van hiervan zullen ook een enorme invloed op onze (licht) lichamen hebben. Ons DNA zal hier ook op afgestemd worden, dus reden genoeg om hier iets van te merken. We willen de trilling verhogen van onze ziel en onze IK BEN aanwezigheid. De eerste in leeuw, zal dienen om te zuiveren en los te laten, wat niet meer in overeenstemming is met de nieuwe manier van leven die wij hebben gekozen. Voor degenen die al hun lichaam hebben gezuiverd en de oude wijsheid aan de hand van hun DNA kunnen verbeteren, zijn klaar om innerlijk te ontvangen. Het hangt allemaal af van waar je bent en wat je nodig hebt om naar het volgende niveau van bewustzijn te stromen.

Vanuit een kosmische visie beginnen we deze maand met de planeet van liefde en overvloed, Venus, in het vurige teken ram, en door Jupiter terug op 23 graden in weegschaal van 6 februari tot 9 juni. Beide krachten laten ons zien waar we onze intentie en energie zetten, afhankelijk van waar we onze creatieve kracht hebben gezet, en wij zullen overvloed ontvangen of de illusie van het ontbreken ervan. Venus is het macro-aspect van ons dat de liefde en overvloed vertegenwoordigt, aan de andere kant, Jupiter, is degene die alles uitbreidt wat we creëren.
Jupiter, samen met de liefdevolle Venus, herinnert ons aan de overvloed, en alle vormen van liefde. De eindeloze stroom van overvloed en dankbaarheid in ons wezen en leven, niet de manier waarop onze mens het wil, maar in de manier vanuit het Goddelijke besluit.

Wanneer we geven zonder de angst om te verliezen wat ons menselijke brein denkt dat we kunnen bezitten, is wanneer we onszelf openstellen voor oneindige overvloed. Onze eigen angst om niet genoeg te hebben, laat ons niet alleen verliezen wat we al hebben, maar wat er moet komen. We moeten gewoon de beschermende muur doorbreken die we in onszelf creëren. Om te leven met een open hart kan dit uitdagingen meebrengen.

Vanaf 7 februari , zullen nieuwe en geweldige inzichten komen, zodat we onze nieuwe projecten kunnen verbeteren en in onbekende horizon kunnen uitbreiden. Het zal ons ook helpen bij het creëren van een betere communicatie naar onszelf, anderen en onze gidsen.
Dit is een kans om meer en meer oude patronen van gedachten en zelf afwijzing te doorbreken,de belangrijkste oorzaak hiervan is gebrek aan liefde. Hoe praat je met jezelf? Gebruik je altijd liefdevolle en vriendelijke woorden, vooral in uitdagende situaties als je iets doet waarvan de uitkomst niet is zoals je wenste? Ben je alleen maar liefdevol en barmhartig naar anderen, maar niet met je eigen zelf? Als je jezelf nog niet ziet als een uitbreiding van de bron, liefde en waardering voor jezelf, dan herken je je ware goddelijk zelf noch niet. Je bent er klaar voor om het te zien in jezelf, en in anderen.

Het is van essentieel belang dat we met onszelf praten. Voor het merendeel van de dingen en situaties die in ons leven gebeuren, komen we onszelf tegen. Als we onszelf blijven vertellen hoe onhandig we zijn of hoe slecht we er uitzien dan is dit wat we in ons bestaan zullen creeren.....

Op 10 februari, hebben we een zeer krachtige vurige volle maan zonsverduistering op 22 graden in leeuw. Leeuw is een heel moedig en krachtig teken, die van zichzelf houdt en zich gedraagt als een macht wezen. Leeuw heeft de kracht om met passie obstakels uit de weg te ruimen, door te staan in zijn waarheid, beschermt en eert wat hij schept. Bij de eclips hebben we niet alleen de zon in de waterman maar ook een andere oppositie tussen Uranus en Jupiter. Beide energieën van de verandering zullen in dit jaar sterk worden gevoeld.

Door de waterman energie samen met de positie tussen Uranus en Jupiter, toont de kosmos ons wat zich in onze eigen microkosmos bevindt. We vernietigen werelden die ooit zijn geboren om nieuwe te zien en te manifesteren binnen de nieuwe actualiteit. Het is dus noodzakelijk dat de innerlijke transformatie plaatsvindt, hoewel onze menselijk deel dit als een chaos ziet. Het is de manier waarop het universum alles in de juiste volgorde moet brengen. De maan in leeuw om al het oude te transformeren,en onze harten verder te openen.

Op 19 februari gaan we naar de vissen, zoals de zon in het water zal bewegen. Als de zon, die onze hogere ziel vertegenwoordigt, zijn licht in de vissen ziet, worden we uitgedaagd om onze menselijke realiteit te zien en in de uitgestrekte oceaan van onze innerlijke wereld te komen, zoals vissentijdperk energie ons zal leiden om te verbinden met andere realiteiten die zich zullen tonen. Onze echte multidimensionale natuur en onthuld nieuwe inzichten die cruciaal zijn voor ons.

Kwik gaat op 25 februari naar het teken vissen. De gevleugelde boodschapper in de vissen zal verheven zijn. Communicatie zal stromen en we zullen diep voelen wat deze creatieve en innovatieve golf die kwik in de vissen brengt. Het is een geweldige tijd om naar onze intuïtieve kant te luisteren en andere geluiden te stoppen die ons in de war kunnen brengen.  Als we de behoefte hadden om meer duidelijkheid te hebben in onszelf met kwik in waterman? nu met kwik in vissen gaan we eindelijk  in overgave aan alle innerlijke en mentale conflicten.
Eindelijk eindigen we deze maand met een nieuwe maan zonsverduistering op 8 graden in vissen. Deze eclips zorgt voor verjonging na het passeren van de innerlijke transformatie en zuivering van de leeuw eclips. De eerste maan was om te veranderen wat niet overeenkomt met onze ziel is.
Deze vissentijdperk-eclips, met name voor de Neptunus heerser, gaat ons helpen om een groter verband te maken met de kosmos en zijn vele wezens, want deze zonsverduistering is een direct portaal voor de sterren en onze connectie met alles wat dat is. Dit wordt tegelijkertijd onze relaties, gewoonten en alles wat we moeten laten gaan om opnieuw te beginnen. Als opgaande zielen, zullen onze relaties door meer veranderingen gaan dan bijvoorbeeld andere zielen waarvan het hoofddoel is om gewoon een fysieke realiteit en persoonlijke relaties te ervaren.
Onze ziel is anders, niet meer speciaal of beter dan, gewoon anders in de natuur, en het grootste deel van de opgaande zielen die in deze overgang zijn gekomen, kwamen hier om zich te concentreren op het helpen van deze tijd en niet in persoonlijke interacties. 

Als ziel kennen we elkaar we zeggen nooit gedag, want we zijn altijd één. De menselijke zelf, ervaart pijn en verdriet als we iemand los moeten laten.Vissen, en met name met de kosmische genezer Chiron, en in dit zelfde teken, zal ons helpen bij de bewustwording naar wat ons mens nog steeds terughoudend om vrij te zijn. Het is in onze natuur om ons altijd aan te passen aan verandering, er is niets - of wie dan ook - dat zal blijven, want we zullen dan geen vrije wezens zijn die de uitbreiding ervaren, maar beperkt zijn.
Het is met vissen, het laatste teken en de les van de zodiac dat we leren om al deze beperkingen te overstijgen en opnieuw te herinneren aan alle kosmische kennis die we binnen ons hebben. 
Deze vissentijdperk-eclips is een grote zegen voor degenen die werken met hun "karma" overeenkomsten en / of eerdere problemen.

In de loop van deze en de volgende maand, vinden we onszelf terug tussen verduisteringen en nieuwe werelden die verborgen bleven voor ons menselijke zicht.
We navigeren tussen verschillende realiteiten die nog niet zichtbaar zijn. Wij zijn als zaden die zich moeten voeden en sterke fundamenten moeten bouwen om te groeien en stabiel te blijven.
Alle keuzes worden altijd gerespecteerd en gewaardeerd binnen de schepping. We zijn immers allemaal Waar Goddelijk  binnen dit eindeloze universum.
©Engelen om je heen


Een reactie posten