zaterdag 21 januari 2017

Zaterdag is gewijd aan Cassiël


Aartsengel Cassiël helpt je bij:
Alle zaken met betrekking tot eigendom,
Testamenten en legaten
Karma/karmische lessen
Meditatie
Hulp bij het overgaan/ de dood
Verraad
Oude mensen
Cellulair geheugen,
Chronische ouderdomskwalen

Hij heerst over de planeet Saturnus. Het tijdperk van Saturnus, van oude en diepe wijsheid, tot het moment waarop Saturnus te dicht bij de zon kwam. De ringen die zich vormden bij de snelle gasvormige verdamping die plaatsvond als de ijskappen in een versneld tempo smolten. In de oude religies staat hij voor de God Chronos, Pluto en Anubis, die allen Godheden zijn die iets te maken hebben met tijd, de onderwereld en dood. Een van Cassiëls titels is de engel van de tijd en hij vertegenwoordigt de kosmische kracht van de bestemming, woord of noodlot.
Deze engel kan opgeroepen worden voor alle zaken met betrekking tot eigendom, oude mensen, testamenten en legaten, karma, dood, land, agricultuur en chronische ouderdomskwalen. In de omgang met Cassiël moet je eraan denken dat tijd geen lineair begrip is maar cyclisch. Dood is niet het einde van de persoonlijkheid van de mens. Cassiël is eveneens een Aartsengel die verbonden is met de diepe niveaus van het cellulair geheugen, vooral het cellulair geheugen rond de matrix of de constructies die de patronen van spanning zijn welke de modificatie van het hart hebben teweeg gebracht. Als we ons Cassiël kunnen voorstellen als een liefde 'voorbij alle begrip', een liefde die absoluut geen grenzen heeft (grenzeloos), dan kan Cassiël ons helpen om onze harte-pijn, ons gevoel van verraad of ontgoocheling los te laten. Zijn werk heeft te maken met karma om ons doorheen de condensatie te helpen van de karmische lessen die plaatsvinden, en ook met landbouw, om ons te helpen alles te ontplooien wat de nieuwe landbouwtechnieken impliciet nodig hebben tegenover het wezen van de aarde.
Zijn werk hangt ook samen met meditatie, ook met ons helpen de relatie tussen tijd en dood te begrijpen.Cassiël brengt ons ook de mogelijkheid om dieper in meditatie te gaan, naar het ophelderen van de karmische patronen, naar een meer verlichte kijk om ons te helpen onze werkelijke spirituele intensiteit te verwezenlijken.
©Engelen om je heen
Een reactie plaatsen