zondag 19 februari 2017

Sterrenbeeld Vissen (19 februari t/m 20 maart).Typische eigenschappen voor het sterrenbeeld Vissen:


Fantasierijk en gevoelig
Mededogend en aardig
Onzelfzuchtig en onwerelds
Intuïtief en sympathiek
Maar aan de andere kant…
Escapistisch en idealistisch
Geheimzinnig en vaag
Zwakke wil en makkelijk te misleiden

Algemene eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen hebben een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Ze hebben veel gulle kwaliteiten en zijn aardig, goedgehumeurd en mededogend. Ze kunnen de gevoelens van de mensen om zich heen goed aanvoelen en reageren met veel sympathie en tact op het lijden dat ze zien. Ze zijn terecht heel populair bij verschillende soorten mensen, voornamelijk vanwege hun relaxete, hartelijke en onderdanige natuur, waardoor ze sterkere en uitbundigere persoonlijkheden niet bedreigen of uitdagen.
Mensen met als horoscoop Vissen aanvaarden de mensen en omstandigheden om zich heen in plaats van dat ze proberen die aan te passen aan zichzelf, en ze wachten geduldig tot problemen zichzelf oplossen in plaats van dat ze moeite doen om ze op te lossen. Ze zijn eerder druk bezig met de problemen van anderen dan hun eigen problemen.
Mensen onder het sterrenbeeld Vissen zijn van nature zo transcendentaal dat het soms niet praktisch voor hen is om in de wereld zoals ze is te leven. Ze leven soms vanuit hun emoties in plaats van hun verstand, vanuit hun instinct in plaats van het intellect. Ze willen ook graag dat anderen inzien hoe creatief ze zijn. Ze hebben een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Ze moeten absoluut geen negen-tot-vijf-leventje hebben. Ze rebelleren tegen conventies vanuit een diepe overtuiging, maar vaak hebben ze niet de energie of motivatie om echt tegen de gevestigde orde te vechten.
Vissen hebben de neiging om zich terug te trekken in een droomwereld. Maar als ze deze droomwereld uiten met hun aangeboren creatieve talenten, zullen ze hier veel bevrediging uit halen en kunnen ze er zelfs beroemd of rijk mee worden. Ze zijn ook heel veelzijdig en intuïtief, zijn vlug van begrip, observeren en luisteren goed, en staan open voor nieuwe ideeën en omgevingen. Als al deze factoren gecombineerd worden, kunnen ze leiden tot een opmerkelijke creativiteit in de literatuur, kunst en muziek.
Ze hebben ook een bijna medium achtige gave, waardoor ze vaak het gevoel hebben dat hun inspiratie wordt toegefluisterd. Zelfs als ze zich niet creatief kunnen uiten, hebben ze een meer dan gemiddeld instinct en liefde voor schoonheid in kunst en de natuur. Ook hebben ze een heimelijke waardering voor luxe en plezier, en een verlangen voor nieuwe prikkelingen en reizen naar verre, exotische oorden.
Meer feitjes over het sterrenbeeld Vissen
Houdt van…
• Alleen zijn en lekker wegdromen
• Mysterie in alle vormen
• Dat iets wat niet meer bruikbaar is toch gebruikt wordt
• Het belachelijke
• Het gevoel hebben ‘verloren’ te zijn (letterli

jk en figuurlijk)
Heeft een hekel aan…
• Het overduidelijke
• Bekritiseerd worden
• Perplex zijn over iets
• Betweters
• Muggenzifterij
Bron mindfulmommy

Een reactie posten