maandag 13 februari 2017

Waar zijn we nu in dit moment?


We hebben de laatste tijd zoveel losgelaten en we zijn nu in een periode van zuivering / genezing. Klinkt dat bekend? We hebben de spinnenwebben opgeruimd en de bezem door de oude innerlijke ruimtes gehaald en er licht in gebracht. 

We in een zeer spannende ruimte of fase van onze evolutie. We accepteren en begrijpen elkaar op een dieper niveau dat we op geen enkele manier gescheiden zijn. Wij zijn niet gescheiden van elkaar - dus niet gescheiden van andere delen of aspecten van onze zelf die bestaan in een reeks van verschillende realiteiten en dimensies, en we zijn zeker niet gescheiden van "andere" mensen van de aarde, en zeker niet van een deel van het leven dat om ons heen bestaat. De planten, de dieren, de kristallen, een druppel water, een adem van lucht, een korrel zand en alle vissen in de diepe blauwe zee... wij zijn het! En wij hebben het zelfs geschapen! Wat is er aan de hand?

We begrijpen nu dat alles binnen ons bestaat, en alles wat we in ons zien, is gewoon een manifestatie van onze collectieve goddelijke bron, energie en bewustzijn.

Er is zoveel om uit te kijken ! Hou vol het zal niet lang meer duren voordat je de rijk en rijpe vruchten van je arbeid zult oogsten.


We zijn hier altijd voor je in dit eeuwige moment van nu!
©Engelen om je heen
Een reactie posten