woensdag 1 maart 2017

Energie voor maart

We verwelkomen een van de meest magische maanden van het jaar, Maart, een maand die wordt geregeerd door het element water en de veranderlijk / yin frequentie. Een fase waarin we nog steeds samen gaan met de frequenties van de verduisteringen, waarvan de gevolgen ten minste zes maanden duren en dat een enorme invloed zal hebben op het collectief. Een maand waarin we in een nieuwe - hogere - versie van onszelf komen, terwijl tegelijkertijd het loslaten van wat niet langer onze goed zal dienen. In deze intense fase ervaren we een hogere octaaf van Goddelijke liefde, meer inzicht in onze unieke ziel op aarde en een gevoel van eenheid.

Dit is een maand wat een belangrijk punt in onze planeet zal markeren, voor het collectief is het beleven van kosmische bewustwording, terwijl we baden in het vissentijdperk, die helpt om onze 3 d-geprogrammeerde persoonlijkheid achter ons te laten, op de zelfde tijd dat we bewust een hogere versie van onszelf omarmen. Voor de opgaande zielen zal dit een zeer belangrijke en intense fase zijn, want we beginnen de symfonie van de hogere sferen te herinneren, zoals we steeds meer licht laten zien uit onze aanwezigheid, en dichter bij elkaar komen. 

Dit is een drukke energetische maand, een groot portaal, waarin we eindelijk besluiten - door onze pure intentie - alleen de wet van één te dienen en te dienen. We laten het vissentijdperk tijdperk van beperking achter ons.
Dit is een maand van diepe transformatie. Een fase waarin we diep ondergedompeld worden, en navigeren door verschillende dimensies, totdat we de duidelijkheid krijgen over wat opgelost moet worden en wat de moeite waard is om aan te gaan. 13 is de universele frequentie die deze nieuwe maand van maart aanhoudt. 13 wordt vertegenwoordigd door de dood in de tarot, waarin we nog steeds de geboorte geven aan iets nieuws.

Nummer 4 (nummer 13 = 1+3 = 4 ) geeft ons de tijd om de volgende maanden alles tot stand te brengen.
De nummers 13 en 4 vertegenwoordigen de yin - vrouwelijk - en yang - mannelijk - polariteiten in perfecte eenheid en evenwicht, dat is de fase die we in dit seizoen van het jaar bereiken, vooral met de komst van de equinox. Ons belangrijkste doel is het bewerkstelligen van wat we in een tastbaar bestaan creëren. 

Je kan veranderingen ondergaan in je fysieke voertuigen, zoals het steeds weer gebeurt bij het vrijgeven en transformatie van je ware kristallijn essentie. Dit is een lang proces, maar we weten allemaal dat we hier kwamen om te zuiveren, onze verloren dna-strengen opnieuw te verbinden en onze lichamen in het fysieke te beheersen. Je kan verandering in je rug ervaren, want het is een van de eerste plaatsen waar we beginnen te voelen, evenals de totale herconfiguratie van bepaalde botten in je schedel en in je hormoon systeem in het algemeen. 

Wanneer je lijdt aan pijn, innerlijk of lichamelijk weet  dat je dit proces ervaart van transformeren, je lichaam zuivert kristallijn essentie, wat onze natuurlijke staat is. Weet je nog, je koos ervoor om hier te zijn op dit intense moment binnen de schepping. Het was jouw bedoeling om deze fysieke dienst te ervaren, wetende dat je met de kracht en de goddelijke leiding moet wordt geholpen om alles te overwinnen om de krachtige en soevereine zijn die je bent.


  • Maart brengt ons diepe verbinding met onze ware essentie
  • We gaan ons ook meer afzetten ( persoonlijke vrijheid) tegen zaken waar we het vanuit onze kern (verkiezingen?)
  • Venus zal ons weer verder herstellen in diepe (zelf)liefde
  • 12 maart, hebben we een volle maan om 22 van de maagd, we geven geboorte aan ons innerlijk proces om niet  zomaar te leven maar leven vanuit passie, hart en dromen.
  • De nieuwe maan op 27 maart  zal ons ook helpen het vertrouwen te herstellen in ons pad en de kracht om te handelen naar onze ziel visioenen.
  • In maart komen we uit het rad van karma gereinigd van het oude en onze lessen te hebben geleerd.
  • 20/21 maart vieren we de lente, ontluiken en vernieuwing!


Deze liefdevolle en magische maand is een van de meest intense, maar tegelijkertijd is het de drempel die we moeten overgaan.

Het universum verlicht altijd ons pad. We moeten alleen weten waar we moeten kijken tussen alle schaduwen die ons menselijk zelf in de weg staan en ons bevrijden van oude lasten terwijl we in het proces zijn om nieuwe zaden te planten. Vertrouw erop dat we altijd gesteund en geliefd worden door het universum en dat onze ziel verlangend om te bloeien en te groeien om heelheid te bereiken.

Ik wens je een mooie magische maand maart!
Liefs Joke

Een reactie posten