donderdag 20 april 2017

Aartsengel Uriel

De aura van artsengel Uriel is geel en het kristal verbonden met deze engel is Amber. Uriel verlicht onze geest en geeft ons informatie, ideeën en inzichten. Aartsengel Uriel is de brenger van kennis. Hij is de aartsengel als je op zoek bent naar innovatieve ideeën over elk onderwerp. Wanneer je een oplossing zoekt, zoals bij zakelijke bijeenkomsten, bij het schrijven, studeren, of bij het nemen van een test. Hij zal je correcte en adequate antwoorden in je oor fluisteren als woorden of gedachten die plotseling in je opkomen. Je kunt erop vertrouwen wat je het juiste antwoord, rechtstreeks vanuit Uriel ontvangt.
Hij verlicht je pad als je het even niet meer weet welke stappen je kan zetten. Als je het gevoel hebt verloren te zijn vraag Aartsengel Uriël om zijn licht op je pad. Hij stuurt je Goddelijke leiding door positieve gedachten, ideeën, tekenen en inzichten als je dit merkt en deze instructies volgt zal Uriël je begeleiden naar een prachtig pad.
Aartsengel Uriël verbindt ons met de maan en dit gaat over emoties, dus mocht je relaties gespannen zijn of ongemakkelijk roep Aartsengel Uriël je te helpen contact te maken met je gevoelens, hij houdt ervan om te onderwijzen, en zal je
wijsheid tonen en je helpen te luisteren naar je gevoel/emoties, en hij zal je je hart openen op een liefdevolle manier.

Aartsengel Uriël verbindt ons met Gods oneindige wijsheid.
©Engelen om je heen
Een reactie posten