dinsdag 18 april 2017

Je gaat naar een hogere trilling

Je gaat naar een hogere trilling je voedt jezelf met de hogere trillingen als individu, en voor het grotere geheel en de aarde. Visualiseer dat er Goddelijk licht boven je schijnt. Je innerlijk Goddelijke licht straalt, zodat je puur licht bent, je bent een baken van Goddelijke licht en de energie vibreert op het ritme van onvoorwaardelijke liefde.

Eer de uitdagingen en tegenslagen die zijn geweest, en hoe ver je hierdoor ben gekomen. Stel je voor dat je over een drempel bent gegaan, en je bent nu aan de andere kant, het ergste is achter je, en het beste komt nog. Je kijkt naar het licht. Je bent licht en liefde, de zegeningen van deze hogere trilling trekt nog meer licht en liefde aan.

De wereld werd gemaakt voor het lichaam, het lichaam werd gemaakt voor de ziel, en de ziel werd gemaakt voor God. Als die ontdekking is gemaakt en de ziel is hersteld, vinden we de grootste schat van alles....en het is dichter bij dan we ons realiseren.

De energie van het licht, je grootste potentieel, inspireert je om je plannen te creëren, om je dromen te laten zien, om positieve veranderingen te creëren, om te leven in liefde vibrerende met nieuwe levels van onvoorwaardelijke liefde, voor het hele leven. ......
Hogere levels van liefde worden nu op je afgestemd, en naarmate je hoger en hoger gaat, zijn deze frequenties beschikbaar om je verder helpen. Wend je af van wat er is gebeurd, van je angsten en twijfels, en wend je tot de oneindige mogelijkheid. Houdt je gericht op wonderen, zegeningen, blijde gebeurtenissen, gedenkwaardige momenten, en naar liefde en licht in het hier en nu! Laat het licht je hoogste en beste kwaliteiten en talenten onthullen, en de manieren waarop je jezelf en anderen kunt dienen... de manieren waarop je kunt leven, vreugdevolle en geïnspireerd.
©Engelen om je heen


Een reactie posten