zaterdag 29 april 2017

Jouw 7 heilige ziel taken


Dit is wat je moet weten over je zeven chakra ' s het zijn niet alleen maar energie centra. Het zijn heilig opslagcentra vol met  kennis. Chakra's bevatten een enorme hoeveelheid specifieke informatie voor je groei. Elk chakra is in het bezit van info betreft je taak/opdracht en natuurlijk ook karma.  Als karma of taak/opdracht nog niet vrij is gekomen geeft het chakra signalen via het lichaam bv pijnklachten.  Deze symptomen zijn tekenen van het chakra en laat je zien welk chakra en waar je aan kunt werken.
Eerste chakra taak: Basis, bij jezelf blijven

Als je uit balans bent in deze ziel taak,  zul merken dat je anderen nodig hebt  - ten koste van jezelf. wanneer je dit nog niet lukt kun je boos worden op jezelf, jezelf pijnigen om het instant te houden dat je andere nodig hebt. Je kan ook besluiten de waarheid onder ogen te komen en besluiten voor jezelf te gaan staan. Zo vertrouwen te gaan krijgen in wie jij bent. Zo kun je ook je lichamelijke ongemakken helen en hiermee je chakra in balans brengen.
Tweede chakra taak: Verbinding met anderen
We geen gezonde relaties met anderen aangaan en onderhouden als we geloven dat iedereen beter, slimmer is of dat zij meer zijn dan jijzelf. Als je uit balans bent in deze ziel taak, zul je merken dat het moeilijk is vriendschappen/relaties te houden.  Het helen van dit chakra, begint met een  dagelijkse bewust worden wat je doet.  Let op je eigen gedrag en gevoelens naar anderen. Neem kleine stapjes om zo vertrouwen te krijgen dat het goed is wat je doet om zo onzekerheid om te zetten naar kracht.
Derde chakra taak: Grenzen stellen
Symptomen onbalans in het derde chakra  neiging tot " altijd aardig willen zijn" geen nee durven zeggen en laat mensen over je heen lopen. We moeten leren gezonde grenzen te stellen.  Je mag mee leven met iemand anders maar niet meelijden. Je maakt je zorgen hoe iemand anders over je denkt als je een grens aangeeft. Het verbeteren van uw gezondheid in dit chakra, ook nu wordt je bewust wat je aan het doen bent met jezelf. hoe denk je over jezelf waar komt dit gedrag vandaan? Zoek hulp als je er niet uitkomt en het moeilijk blijft vinden om je grens aan te geven.

De derde chakra ziel taak  Ego. 
Ik moet ik wil en ik zal..herken je dit? dan is er werk aan de winkel. Het ego onder de ziel plaatsen....dit is een moeilijke taak maar zeker te behalen.
Lees hier over in boeken, tijdschriften en internet.
Vierde chakra taak: Vergeven
Als je uit balans bent in deze ziel taak, merk je dat je moeite hebt met jezelf te vergeven of anderen. Misschien heb je pijn of ben je boos over dingen die gebeurd zijn in het verleden. Misschien voel wrok. Vergeving is een ziel taak die opent het hart. Als we niet in staat zijn om te vergeven, zullen we niet in staat zijn om te stromen naar het hart bewustzijn. En dat is cruciaal als wij over  schakelen naar de nieuwe aarde. Vergeving vraagt om een verandering van hart. Vergeving treedt op wanneer we accepteren dat onze broeders/zusters (en jij zelf) zijn wie ze zijn  en ook een prachtige ziel zijn in een aards lichaam op aarde door haar/ zijn zielreis gaat. Het maakt niet uit wat jij hebt gedaan of wat zij hebben gedaan de ziel is onschuldig.
Vijfde chakra taak: Waarheid spreken
Het vijfde chakra geeft aan dat er heling nodig is als je angst voelt wanneer je de waarheid wil zeggen.  Je mag bang zijn voor de gevolgen als je zegt wat je voelt of gelooft maar het is beter te beter vrij te spreken. Wanneer dit chakra evenwichtig is, zal je weten als de waarheid wordt gesproken of er een leugen wordt verteld.
Zesde chakra taak: Zuiver zien

Wanneer het zesde chakra onvolledig is, zien wij een ander hoger plaatsen als we zien dat  de ander meer is als de ander beter is. Als we zien dat we zelf niets voorstellen. Als we onze blik gericht houden buiten ons zelf. Onbalans geeft aan het wordt tijd je blik naar binnen te richten en de volle waarheid te aanschouwen. Jezelf te zien in als de een prachtige ziel niets minder en niets mee dan de ander maar gelijk aan....
Zevende chakra taak: één worden met de schepper
Één worden met de schepper is een hoge staat. Velen kunnen het nog niet (bereiken)vast houden. Onze ziel taak in dit chakra is niet  om perfectie te bereiken, want dat zullen we nooit weten. Dit chakra is oneindig. Hier is het onze taak om ons te openen. Heel dit chakra door te mediteren , je hele wezen openen .Vraag om hulp aan de schepper voor een totale overgave!

©Engelen om je heen
Een reactie posten