zaterdag 15 april 2017

Wat zeggen de engelen en lichtmeesters over Pasen


Ga staan voor jezelf gaan staan voor wie je werkelijk bent. Laag voor laat hebben jullie hier aan gewerkt eeuwen geleden is Jezus net als jullie naar aarde gekomen met een missie, het licht, de waarheid te verspreiden, bewustzijn creëren. Jullie weten hoe zijn leven is verlopen....
Het lijden op aarde heeft hoogtij gevierd en jullie zijn naar aarde gekomen om het lijden om te zetten in liefde, licht en kracht. De lagen van lijden en angst hebben er toe geleid dat men onzeker bleef geen vertrouwen had en enkel kon functioneren door middel van ego en macht. Het nieuwe leven, zegt, wees vrij van alle opgelegde dogma's en volg je hart je passie je intuïtie hoe je het noemen wilt. Vrij zijn is jullie sleutel, en wat een strijd en angst is er los gekomen. Dit was/is nodig om bij de laag van vertrouwen te komen. Wanneer men onvoorwaardelijk vertrouwen heeft in zichzelf dan is vrijheid bereikt. Wel nu witte donderdag, Goede vrijdag en Pasen, het heeft allemaal te maken met vertrouwen, licht, liefde en kracht. Het laatste avondmaal, waarin de woorden werd gesproken, ´Neem en eet, dit is mijn lichaam´en bij de beker met wijn sprak hij ‘Drink er allen uit,  want dit is mijn bloed van het verbond, dat voor velen wordt vergoten tot vergeving van zonden. De zonde het gedenken het is allemaal omgezet in lijden, het kastijden, schuldbekentenis, het is allemaal zo anders geïnterpreteerd dan dat het bedoeld is.
De woorden van  Johannes de Doper toen hij  naar Jezus keek was hij ervan overtuigd dat de Messias gekomen was. Hij zei: ‘Zie, het lam van God dat de zonde van de wereld wegneemt.’ Hij geeft hiermee aan dat het licht puur en zuiver naar aarde is komen om het licht te verspreiden om bewustzijn te creëren. Macht heeft op aarde genoeg geregeerd, en dit is de boodschap die ook hij kwam brengen op aarde.Het Christus bewustzijn, het Christus licht de Goddelijke vonk het zegt dat ook jij Lam Gods bent. Vrij zijn, van het lijden en wij kunnen je enkel zeggen jij bepaalt je eigen lijden, je kunt er ook voor kiezen om vrij te zijn....het lijden van Christus...het is opgelegd en niet door hem zelf aangegeven of doorgegeven. Hij is het licht, hij is kracht, hij is vertrouwen en dit wil hij aan jou door geven. Open je hart, en niet zoals op de afbeeldingen omringd met een doornen krans want ook hier word het lijden weer afgebeeld. Open het om de waarheid de liefde het licht te ontvangen en door te geven. Nu is het voor eens en altijd klaar en kun je de laatste laag van beperking, lijden, angst, macht en ego van je afgooien en open staan voor licht, liefde en kracht dit ben je, dit was je, en zul je altijd zijn....laat Pasen vanaf nu een feest van LICHT, en Vrij Zijn worden!
Welke overtuiging je ook hebt, religieus of je eigen  gedachten, waarheid ect.....het is zoals het is en respecteer een ieder!
©Het (engel)Collectief
Wat een prachtige uitleg, dank engelen en lichtmeesters!Een reactie posten