dinsdag 25 juli 2017

Een mooi nieuw jaar Sirius ziel!


Deze week voelde dat er iets bijzonders is maar wat? De sterren en Sirius komen steeds weer in  mijn gedachten, de prachtige blauwe kleur wat voor mij als sterrenhemel met Sirius staat zag ik zelfs in mijn dromen. Sirius ik kom het overal tegen, tijd voor onderzoek........en ja hoor ik vind een blog bericht van vorig jaar, dus tijd om te delen......
Tijdens het lezen voelt het allemaal zo bekend en begrijp ik des te meer waarom ik me nu zo voel. Samen met de sterrenregen aankomende dagen, Sirius, de 8 poort,  in september de 9:9 poort. Het is nu heftig in alle opzichten maar gezien deze energieën kan ik alleen maar zeggen......een mooi nieuw jaar Sirius stralende ziel!

op 26 juli wordt  het planetaire ( = gebaseerd op je incarnatie geschiedenis als ziel)  nieuwjaar gevierd. Deze periode word ook geassocieerd met de "Leeuwenpoort ", het historische moment wanneer het sterrenbeeld Leeuw afgestemd is op de complexe piramide in Gizeh. Maar je zou kunnen vragen, waarom is dat belangrijk? Dit omdat je het planetaire Nieuwjaar viert op het moment wanneer de blauwe ster Sirius in de ochtend hemel op hetzelfde moment en in de nabijgelegen locatie naar onze zon stijgt. Het is de tijd wanneer de aarde twee zichtbaar "zonnen" in de hemel heeft. De één zon is Goud, en de andere is blauw in frequentie. Deze combinatie van sterren viert de lange verbinding tussen aarde en de zon en ster systeem van Sirius. In het oude Egypte betekende in de Atlantische beschaving die sprong aan de oevers van de Nijl, en de vlaktes van Egypte overstroomd, zodat de gewassen kunnen worden verbouwd. De stijging van het water betekende de terugkeer van overvloed en zegeningen naar het land, en dit werd ook geassocieerd met Sirius en het  spiraalvormige stijgen in het Oosten. Sirius is al lang een leidend licht en kracht in de evolutie van de aarde. Er waren vele krachtige ster leraren die kwam naar de aarde om te helpen met de mensheid, en zij werden beschouwd als "goden".

Deze leraren waren de wezens bekend als Isis en Osiris, die brachten de kunst van landbouw en leerde aan de volkeren van het oude Egypte om hen te helpen  hun wereld na het trauma van de Atlantische catastrofe te reconstrueren. En nu, op dit moment, zijn de  leraren van Sirius weer terug op aarde om ons te helpen met de frequenties, het  binnenkomende diamanten licht dat  helpt bij het verhogen van de frequentie van onze planeet en van de mensheid. Het goud van de zon en de blauwe zon als Master teachers, bracht de Sirius informatie naar de oude Egyptenaren dat hielp hen te herinneren wie ze waren en waar ze heen gingen. Zij leerde hen de beginselen van het accensie proces, en deze werden geregistreerd in papyrus teksten op muren van de piramide en tempel. Zij herinnerde ons allemaal dat onze lichamen aards zijn, maar onze ziel van de sterren is. In de afgelopen jaren, zij hebben ons eraan herinnerd dat alles energie en frequentie is, en dat bewustzijn verhogen  betekent dat we onszelf kunnen uitlijnen met de frequenties die afkomstig zijn uit het kosmische hart en het Galactisch centrum, en is het verhogen van de frequentie van ons licht-lichamen en onze fysieke lichamen en DNA. Het waren de Sirius leraren die ons als eerste leerde over het "Christus-bewustzijn", dat werd belichaamd in het gouden licht van de zon. De gouden frequentie was Goddelijk licht en het droeg de energie van goddelijke liefde en mededogen. Als mensheid geopend te ontvangen en door te geven van het goddelijke licht.
Op naar  een nieuw jaar met nog meer verbinding, bewustwording en vooral een mooi aards leven verboden met Al wat is!
©Engelen om je heen
Een reactie posten