zondag 2 juli 2017

Ik ga met vakantie en neem mee....

Recensie: *****Prachtig en met liefde voor de materie omschreven. Het is geen kwestie van geloven maar meer te begrijpen. De openhartige en kwetsbare opstelling van de schrijfster maakt dit een zeer boeiend boek. De verhalen in het tweede deel beschrijven gebeurtenissen die het boek een duidelijke emotionele meerwaarde meegeven.
Aanbevolen, al is het alleen maar om het te begrijpen.

Dit bijzondere boek beschrijft de ervaringen en ontmoetingen van de auteur, Joke Slagmolen, met engelen, gidsen en lichtmeesters.
De auteur geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Door haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.
Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoelige, de worsteling van ouders van nieuwetijdskinderen, engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding.
De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen. In deze tijd van grote veranderingen is het van belang dat men zich bewust wordt van zichzelf, en deze bewustwording om te zetten naar eigenheid. De doelgroep van dit boek is veel breder dan alleen de hooggevoelige mens.
Met dit boek wil de auteur deze onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze een plek geven in een nieuwe lifestyle.

   Quotes
 • - Heerlijk boek om te lezen! Midden in het hier en nu geschreven!
 • - Musthave voor iedereen!
 • - Wilde het boek meenemen op vakantie....helaas niet gelukt kon het niet meer wegleggen.
 • - Dit boek is echt fantastisch ! Of je nu in engelen gelooft of niet, het laat je verschillende emoties  ervaren , het geeft inzicht , voor vele herkenning en antwoorden. 
 • - Niet zomaar een boek, een boek wat je in 1x wil lezen en wil blijven lezen, elke bladzij is uniek!!!
 • - De openhartige en kwetsbare opstelling van de schrijfster maakt dit een zeer boeiend boek!
 • - Ik kon niet meer stoppen met lezen en moest zo huilen wat een  prachtige verhalen!
 • - Niet zomaar een boek, een boek wat je in 1x wil lezen en wil blijven lezen, elke bladzij is uniek!!!   
 • - Dit boek is zo helder geschreven dat iedereen het kan en mag lezen.
 • - Ook al heb je niets met engelen.....dan is het toch een boek wat je zeker moet lezen, geweldig!
 • - Eindelijk een boek  wat niet zweverig is maar is zoal het is, heel bijzonder hoe mijn kijk op deze materie is veranderd 
 • -  Ik ben zeer onder de indruk. Niet omdat ik gelovig ben of in engelen geloof. Het is echter zo   duidelijk omschreven en het geloof van Joke is zo overtuigend dat ik het graag wil, geloven,  bedoel ik. Maar mijn rationale denken is zo sterk dat ik het niet kan, maar iets in mij...

Engelen om je heen is  te bestellen bij:
www.bol.com
www.ako.nl
www.bruna.nl
www.boekenroute.nl
Voor Belgie:
www.standaardboekhandel.be
en alle boekenwinkels  ISBN nr. 9087595336 prijs € 19,95
© Engelen om je heen
 
Een reactie posten