zondag 2 juli 2017

Wereld ufo dag


Afgelopen vrijdag rij ik naar Rotterdam en luister naar radio Utrecht het gaat over wereld ufo dag vandaag 02 juli. Mooie uitleg en zoveel bevestiging van wat ik al zo lang voel. Zeker de moeite waard om er naar te luisteren zodat je meer begrijpt over dit onderwerp en wellicht bevestiging krijgt van wat je zelf al lang vermoed. Ik twijfel niet aan leven op andere planeten/ruimte.


Unidentified Flying Objects, of UFO's, zijn al jarenlang onderwerp van fervente discussies onder een niche-groep fanatiekelingen. Bestaan de groene mannetjes nu wel of niet, en komen ze werkelijk ons planeetje bezoeken? En waarom dan? 
In 1947 werd door een piloot voor het eerst melding gemaakt van vijf vreemde, vliegende lichtballen, Onidentificeerbare Vliegende Objecten. Daar ligt ook de grondslag van deze Dag, omdat dit eerste echte UFO-melding ooit was. Ook was dit jaar het jaar van de heilige graal onder UFO-jagers: Een UFO zou toen in de Amerikaanse staat Roswell zijn neergestort. Dat zou op 2 juli zijn gebeurd. 

Op Wereld UFO-Dag is het tijd om eens onze ongelovige vrienden en familie te overtuigen dat de Marsmannetjes wel degelijk bestaan. Ook is dit de Dag dat er extra mensen op pad gaan om UFO's te fotograferen en dit bewijs te verspreiden over de wereld. Remember: The truth is out there! 

Informatie over deze interessante Dag? Gewoon kijken op www.WorldUFODay.comEen reactie posten