zondag 20 augustus 2017

VredeDe Engel van Vrede is in deze fase van bespiegeling om steeds dichter bij ons zelf te komen een goede helper. We zijn op weg naar onze nieuwe dimensionale ruimte / tijdlijn, een hogere afstemming van onszelf.

We weten allemaal dat we op aarde te maken hebben met licht en donker. Ook weten we dat dit veel van ons eist om bij ons zelf te blijven en bij de hoogste waarheid. We hebben een keus om eindelijk te stoppen met manipulatie en de enorme controle.  De splitsing is er niet voor niets op dit moment, aan jou waar jij je mee verbind

Deze nieuwe maan en zonsverduistering in leeuw, zal de katalysator zijn voor ons allen om te kiezen. 
Leeuw is een zeer moedig teken, die van zichzelf houdt en krachtig is, leeuw vergeet nooit zijn ware potentieel en zijn goddelijke erfenis. 
Aangezien leeuw ook het hart regeert, kunnen we nu naar ons hogere hart gebied waar we het gevoel van eenheid en vrede met allen zullen vinden. 

Je kunt steeds meer het gevoel ervaren waarom je hier op aarde bent en wat je taken zijn. De energie van deze nieuwe maan en zonsverduistering in leeuw helpt je om te begrijpen waarom je alles los moet laten en je steeds dichter bij je ware hogere hart en ziel brengen. Tenslotte zul je begrijpen dat je verbonden bent met miljoenen, en misschien nog ver weg voor je, maar je gaat de sluiers optillen en beseffen dat je nooit allen was, bent en zal zijn!

De engel van vrede kanaliseert de energie die we nodig hebben om conflicten en paradoxen in ons leven op te lossen. Hij helpt ons te leven in overeenstemming met onze noden en wensen. Deze engel effent het pad naar vrede zodat we liefde kunnen vinden en onszelf kunnen accepteren. Vrede geeft ons de kans in overeenstemming met ons natuurlijk ritme en onze natuurlijke cycli te leven. Als we onze innerlijke conflicten hebben opgelost krijgt ons leven een dieper gevoel van vrede en regelmaat en daardoor kunnen we bloeien als de unieke wezens die we zijn.
We kunnen deze engel vragen om vrede te brengen aan familie en vrienden maar vooral voor onszelf zodat we de dilemma's die we tegenkomen kunnen oplossen. Ook kunnen we vragen voor gemoedsrust, zielenrust en vrede in ons hart. Daardoor zullen we minder reageren op externe conflicten om ons heen. De Engel van Vrede biedt ons zijn geschenk aan telkens als we onder druk staan en gespannen zijn. 
Gaven voor de aarde: Hij kan ons helpen tegengestelde krachten in ons leven te verzoenen, oplossingen te vinden voor conflicten en paradoxen, ons leren hoe we in vrede met onszelf kunnen leven
Liefs Joke
Een reactie posten