vrijdag 29 september 2017

Als je gevoelig bent ....
Als je gevoelig bent pak je allerlei energieën om je heen op. Deze week ben je extra ontvankelijk hiervoor, en is het nodig meer aandacht te besteden aan het beschermen van jou energieveld. Een beschermd schild is sowieso nodig maar deze week is er een intense intuïtieve piek. Als je (over)gevoelig bent, dan zal je dit zeker merken. Tip, vraag Aartsengel Michael om zijn mantel/schild van blauwlicht om je heen en stel je in gedachten voor dat je deze mantel om je heen krijgt, en vraag Michael je te beschermen tegen lagere energieën. Stel je voor dat je wortels vanuit je voeten in de aarde groeien zodat je een goed contact hebt met de aarde. Als je eenmaal leert om jezelf te beschermen, kun je je gevoeligheid gebruiken om de berichten van het universum duidelijk te ontvangen en te gebruiken als leidraad voor je leven. Hoe kun je negatieve energie herkennen?  Als je ineens vermoeid en slaperig wordt, of een kramp in je maag hebt of een stikkend gevoel in je keel ervaart, dan kun je er vanuit gaan dat je in het gezelschap van iemand met negatieve energie bent. Zorg dat je direct beschermd bent met de blauwe mantel /schild van Michael. Vermijd negatieve mensen, situaties en negatief nieuws. Probeer je batterijen op te laden met inspirerende en positieve gedachten, ga lekker de natuur in. Doe je voordeel met je deze extra gevoelige energieën /intuïtie en handel hierna zonder enig uitstel.
Als een oude vriend in je hoofd opkomt, neem dan contact op. Als een boek je steeds weer opvalt, koop het dan. Als een advertentie intrigerend lijkt, solliciteer dan. Het is echt belangrijk om nu eens te gaan handelen en niet meer te twijfelen.
De extra energieën kunnen invloed hebben op je lichaam. Eet lichtverteerbaar voedsel en drink zoveel water als je lichaam verlangt. Maak ruimte voor ontspanning en sport/ yoga en meditatie. Als je meer slaap nodig hebt, ga slapen.  Ga naar buiten, geniet van de prachtige natuur, en heb jezelf vooral lief!
© Liefs Joke
Engelen om je heenEen reactie posten