Doorgaan naar hoofdcontent

We stromen naar een andere versnelling in de tijd!


Op dinsdag gaan we door de poort van 12/12, de laatste poort in de driedubbele poortserie, die de spiraal voltooit die begon op de 8/8 in augustus. Ik ben er zeker van dat je het met mij eens bent dat het zeer volle en intense maanden zijn geweest. Net als ik ben je dan ook dankbaar dat het de komende weken tot climax zal komen.

De 12/12 is het punt waarop je ziel verbinding maakt met de ziels missie en dit begint vorm te krijgen in de realiteit. Het is misschien niet duidelijk, het kan alleen maar een gevoel of een hint zijn. Wijs het niet af met je ego. Laat het gewoon binnen je tijd ontvouwen, zoals het de bedoeling is.

Op 18 e en 19 december zijn er ook twee " krachtige energieen" in de nieuwe tijdlijn van de aarde.

De 18de is nieuwe maan in boogschutter op 26.31 graden van boogschutter. De 19 e is de aarde / galactische uitlijning op 27.06 graden van boogschutter. Dit betekent dat deze twee krachtige energie dagen in " samenhang " zijn en krachtige transmissies van " nieuwe " licht codes uit het galactische centrum uitzenden tot we op de 21 ste december naar de zonnewende gaan.

Op dit moment is de aarde ook afgestemd op een donkere wolk van kosmische materie genaamd de " great rift " of " dark rift " of " het kaft word van het koren gescheiden" in boogschutter. Dit is een tijd van grote kracht en potentie, zoals een kosmische bliksem storm. Het is een tijd van kosmische waarheid en alles zal vanuit onze ziel ontwaren.

Dus als je het gevoel hebt dat je in een tijd van grote turbulentie leeft, zoals een kosmische storm, dan zou je inderdaad gelijk hebben.

Ga de storm met vertrouwen en voorzichtigheid in, blijf geconcentreerd en voorzichtig.

Concentreer je op het huidige moment, en zorg ervoor dat je hebt wat je nodig is om het door de storm te gaan.

Het is een gezegende en heilige tijd in de kalender van het heilige jaar op de prachtige planeet aarde.
Bron Celia Fenn

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen