maandag 11 december 2017

We stromen naar een andere versnelling in de tijd!


Op dinsdag gaan we door de poort van 12/12, de laatste poort in de driedubbele poortserie, die de spiraal voltooit die begon op de 8/8 in augustus. Ik ben er zeker van dat je het met mij eens bent dat het zeer volle en intense maanden zijn geweest. Net als ik ben je dan ook dankbaar dat het de komende weken tot climax zal komen.

De 12/12 is het punt waarop je ziel verbinding maakt met de ziels missie en dit begint vorm te krijgen in de realiteit. Het is misschien niet duidelijk, het kan alleen maar een gevoel of een hint zijn. Wijs het niet af met je ego. Laat het gewoon binnen je tijd ontvouwen, zoals het de bedoeling is.

Op 18 e en 19 december zijn er ook twee " krachtige energieen" in de nieuwe tijdlijn van de aarde.

De 18de is nieuwe maan in boogschutter op 26.31 graden van boogschutter. De 19 e is de aarde / galactische uitlijning op 27.06 graden van boogschutter. Dit betekent dat deze twee krachtige energie dagen in " samenhang " zijn en krachtige transmissies van " nieuwe " licht codes uit het galactische centrum uitzenden tot we op de 21 ste december naar de zonnewende gaan.

Op dit moment is de aarde ook afgestemd op een donkere wolk van kosmische materie genaamd de " great rift " of " dark rift " of " het kaft word van het koren gescheiden" in boogschutter. Dit is een tijd van grote kracht en potentie, zoals een kosmische bliksem storm. Het is een tijd van kosmische waarheid en alles zal vanuit onze ziel ontwaren.

Dus als je het gevoel hebt dat je in een tijd van grote turbulentie leeft, zoals een kosmische storm, dan zou je inderdaad gelijk hebben.

Ga de storm met vertrouwen en voorzichtigheid in, blijf geconcentreerd en voorzichtig.

Concentreer je op het huidige moment, en zorg ervoor dat je hebt wat je nodig is om het door de storm te gaan.

Het is een gezegende en heilige tijd in de kalender van het heilige jaar op de prachtige planeet aarde.
Bron Celia Fenn
Een reactie posten