maandag 1 januari 2018

Jaarprognose sterrenbeelden 2018 volgens Anette Kok


Ram
Het accent ligt het komende jaar op je carrière. Je zal flink bezig zijn om je maatschappelijke positie op te krikken. En dit met succes. De planeet van volharding, ambitie en doorzettingsvermogen, Saturnus, steunt jou het hele jaar en geeft jou net het zetje in de rug, dat jij nodig hebt.
Je kan veel bereiken. Ander werk of een hogere functie zit er beslist in. Voor de zelfstandige Rammen betekent het ook vooruitgang. Maar liefst twee planeten geven jou de kracht om je ambities waar te maken.
Natuurlijk bestaat het leven niet alleen maar uit hard werken. De maanden april, juli en oktober zijn het best geschikt om je meer op persoonlijk en huiselijk vlak nuttig te maken. Je weet trouwens goed de balans te bewaren tussen jouw carrière en je gezinsleven.
Je kent in 2018 weinig momenten van terugval of zwakte. Daarom besef je terdege het belang van een goede conditie. Je zet je hiervoor in. De februarimaand is een beetje een slappe maand voor jou, evenals de maanden mei en augustus. In november kan je weer alle slechte gewoonten uit je leven elimineren. Het meest geschikte moment hiervoor is tijdens de Nieuwe Maan. De overige maanden ben jij je heel erg bewust van je welzijn en leef jij redelijk gedisciplineerd.
In de liefde is de rust weergekeerd. De meeste Rammen hebben reeds hun transformatie achter de rug. Ben je rond de 18e geboren, dan kan jouw gevoelsleven nog aanvoelen alsof je in een rollercoaster zit. Achteraf blijkt het allemaal voor jouw eigen bestwil te zijn en pakt het gunstig voor jou uit.
Voor alle Rammen breekt er desondanks een bijzonder romantisch en sensueel jaar aan. Met de planeet van geluk, voorspoed en overvloed, Jupiter, een heel jaar in een zeer gunstige positie heb jij niet te klagen over een gebrek aan aandacht. Je houdt hier hele fijne herinneringen aan over!
Stier
Jouw carrière is in 2018 van ondergeschikt belang. Dat betekent ofwel, dat de werkzaamheden gewoon lekker doorlopen en het je gemakkelijk afgaat, of dat er weinig veranderingen zijn op dit vlak. Met enkele eclipsen in de sector werk en carrière zijn er echter ook onvoorziene omstandigheden. Het is wel een uitstekende tijd om iets voor jezelf te beginnen. Denk hierbij eens aan een kantoor aan huis of maak van je hobby je werk.
Bij jou ligt de nadruk meer op je persoonlijke leven, jouw liefdesleven, je familiebetrekkingen en het gezinsleven. De thuissituatie is nu belangrijk voor jou. Er dient zich menig leuk feestje aan!
Over de romantiek heb je niets te klagen. Jupiter loopt astrologisch gezien door je relatiehuis. Dit zorgt voor voorspoed betreffende verbintenissen. Het betekent goed nieuws voor de single Stieren. Het zou zo maar eens heel snel allemaal kunnen gaan. Menig Stier krijgt te maken met gezinsuitbreiding.
De planeet van onvoorziene dingen, Uranus, draait wel jouw sterrenbeeld in. Dit zorgt voor een transformatie op persoonlijk vlak. Zeg maar een wake up call omtrent jouw optreden naar buiten. tijd voor een metamorfose, Stier! Jij hebt zelf graag de controle, maar met Uranus door je sterrenbeeld zal je toch heel veel controle moeten loslaten.
Op het gebied van welzijn, gezondheid en conditie ervaar jij de maanden april en augustus als minder. Van nature heb jij een goede conditie, maar ook jij dient hier het nodige voor te doen. De maand november brengt jou op dat gebied mooie inzichten.
Verder hebben de sterren een belangrijke tip voor jou: geef je op voor een cursus, volg workshops, ga reizen, verdiep je in interessante zaken. Kortom verbreed je horizon, want dat gaat je veel opleveren! Je hebt in 2018 ook een hele speciale band met de natuur en het milieu.
Tweelingen
Mocht je een andere draai aan je carrière willen geven, dan kan jij direct in de maand januari al beginnen met veranderingen aanbrengen. Het is tijd om losser en meer creatiever in je werk te gaan staan. Kijk ook eens naar je dagindeling. Een al te rigide werkritme en arbeidscultuur past niet meer bij jou. Daarom zijn de meer creatieve en spirituele beroepen uitstekend geschikt voor jou.
Veel Tweelingen verlangen naar vrijheid en ruimte en dat ga je in 2018 realiseren.
Op het gebied van je gezondheid merk je flinke verbeteringen. Met de planeet van geluk en voorspoed door je gezondheidshuis kan je je levensstijl in positieve zin aanpakken om zodoende oude en nieuwe kleine klachten succesvol te bestrijden. Hiervoor kan je niet lui achterover gaan leunen, want de kosmos vraagt van jou wel enige inzet. Je hebt namelijk dit jaar de neiging om in gewicht aan te komen. Je geniet namelijk iets te veel van het goede leven. Een beetje sporten, wat meer discipline kan helemaal geen kwaad.
Wat jouw sociale leven betreft, haal jij een bezem door jouw kennissenkring. Al te oppervlakkige vrienden verdwijnen. Je laat het contact gewoon verwateren. Er blijven enkele intieme en speciale vriendschappen over. Je hebt genoeg aan je familie, je dierbaren en aan je gezin. Voor hen sloof jij je uit en wil je het iedereen naar de zin maken. Daar geniet je zelf trouwens ook enorm van. Voor de zoekende Tweelingen is er vooral rond oktober en november goed nieuws. De kans om je Soulmate tegen te komen is dan zeer groot. Er breekt een fase aan, waarbij er veel liefdesgeluk is en er hechte verbintenissen afgesloten kunnen worden.
Kreeft
Je begint het jaar al super romantisch. Is je relatie een beetje saai geworden, of verlang je naar een maatje. Januari, februari en maart zijn bijzonder geschikt om aan je liefdesleven te werken. De planeet Saturnus komt je relatiehuis binnen, waardoor relaties zich onmiddellijk verdiepen en alles een serieuze wending krijgt. Het betekent tevens, dat jouw conditie verbetert, nu je de druk van Saturnus in je gezondheidshuis niet meer voelt. Het betekent niet, dat je jouw gezondheid kan laten verslappen. Je hebt de neiging om vet op te slaan. Let wel, dat je in de maanden oktober en november uitgetest wordt op jouw levenswijze.
Het jaar 2018 is uitstekend geschikt om in contact te komen met bijzondere types. Hier kunnen hele alternatieve persoonlijkheden bij zitten. Je leert de leuke en minder leuke kanten van die personen kennen. Reken hieronder je vrienden, kennissen en collega’s. Er kan ook onverwacht een breuk ontstaan. Dan wordt het jou zelfs te gortig.
Jouw maatschappelijke positie wordt juist stabieler. Vooral het voorjaar en de zomer profiteer je hiervan. Op financieel vlak heb jij niets te klagen. Wellicht overweeg je om een studie te gaan volgen. Verdiep je ook eens in andere culturen en religies, Kreeft. Dat is heel erg inspirerend.
In jouw persoonlijke leven krijg je te kampen met verzet. Dit komt uit de hoek van familie, kinderen of de partner. Dit hoeft beslist niet uit de hand te lopen, mits jij dicht bij jezelf blijft. Het aankomende jaar krijgt je te maken met mensen, die te sterk hun eigen wil aan jou willen opleggen. Wanneer je duidelijk kenbaar maakt, dat dit niet gaat lukken, worden de betrekkingen weer normaal en leef je in harmonie samen verder. Kreeften met een kinderwens krijgen dit jaar waarschijnlijk goed nieuws omtrent dit onderwerp te horen. Oudere Kreeften zien hun familie groeien en dit in de vorm van een prachtig kleinkind.
Leeuw
Het wordt een belangrijk jaar voor jou. De Node staat in jouw sterrenbeeld. Reken er maar op. Dat jij van de zomer een paar belangrijke inzichten krijgt. De kosmos is met jou bezig!
Het kon wel eens intens worden, vooral ook, omdat er enkele eclipsen plaatsvinden op je relatieas in de horoscoop. Dat voel je al in februari en nogmaals in augustus. Zaken en liefdesbanden die niet meer bij je passen worden verbroken. Is er geen breuk, dan is dat goed nieuws. Waarschijnlijk verdiepen de liefdesbanden zich dan.
Ook op het gebied van je carrière staan jou onverwachte dingen te wachten. Het verloopt allemaal nogal ongestructureerd en grillig. Het ligt niet aan jou, Leeuw. Het is wel belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je zelfvertrouwen te bewaren. Het is een prima jaar om voor jezelf te beginnen. Maak bijvoorbeeld van je hobby je werk of richt je huis in met een extra praktijk/kantoorruimte.
Ga creatief met de veranderingen om, dan sla jij je er goed doorheen.
Op maatschappelijk vlak zitten de pieken vooral in de maanden april t/m augustus.
Wat het gezins en familieleven betreft, verlang jij naar harmonie. Jij van jouw kant doet er alles aan om de betrekkingen gezellig te houden. Je bent bijzonder loyaal naar je dierbaren toe en overspoelt hen met aandacht en liefde. Normaliter ontvang jij dat allemaal terug en verloopt de verstandhouding heel goed. Je wordt echter wel in je trots geraakt, wanneer men jou niet met respect en aandacht behandelt. Dan laat je van je horen. Je deelt speelse tot strenge corrigerende tikjes uit, figuurlijk gesproken, en dat helpt om je omgeving weer bij de les te houden.
Jouw gezondheid is goed en je hebt een sterke conditie, maar je kan wel last krijgen van je spieren en gewrichten. Die zijn gevoelig dit jaar, evenals je rug. Overgewicht is dit jaar daarom uit den boze. Direct aan het begin van het nieuwe jaar ga jij er fanatiek mee aan de slag. Een overvloed aan planeetstanden in je gezondheidshuis helpt jou hierbij, zodat jij het jaar fit en slank kan beginnen.
Maagd
Communicatie wordt belangrijk voor jou. Dat is wel een dingetje. Je hebt snel de neiging betweterig of al te kritisch uit de hoek te komen. Daar word je dit jaar keihard op afgerekend. Verder treft men jou dikwijls onder de mensen, onderweg, of achter de computer. Je hebt veel te regelen, te communiceren of te corresponderen. Vergeet daarbij je dierbaren niet, Maagd!
Je hebt in 2018 de neiging om helemaal in je werk op te gaan. Je kan jezelf zelfs beklagen, omdat jij je er helemaal alleen voor voelt staan. Dan wordt het je allemaal even te veel. In het voorjaar en in het najaar, na de eclipsenperiode, die bij jou in je gezondheidssector vallen, voel jij sterk de behoefte je af te zonderen. Je kan zwelgen in zelfmedelijden. Toch is alles een spiegel. Het leert jou om je medemens te accepteren en te leren waarderen zoals ze zijn. Zij vormen een perfecte aanvulling op jouw eigenschappen. Kijk of je iets van hen kan leren, of onderzoek wat jij te veel hebt van de eigenschappen, die zij niet hebben.
Dit geldt zeker op liefdesgebied. In de liefde tref je een partner, die compleet tegengesteld is aan jou en waar jij soms geen vat op kan krijgen. Soms begrijpen jullie niets van elkaar. Het leidt tot irritaties. In plaats daarvan zonder je je beter even af en kom je er op terug wanneer je allebei bent afgekoeld. Een constructief en waardevol gesprek kan de relatie redden. Single Maagden zijn het best niet te kritisch. Het is geven en nemen in een liefdevolle relatie.
Maagden met kinderen ervaren daar de vreugde van, maar ook de frustraties. Je besluit om met iets fermere hand op te treden. Ook weer niet te streng, Maagd, want dan krijg je het in een andere vorm op je bordje. De sterren hebben nog wel een tip voor jou: Ga eens onverwacht op reis, desnoods alleen. Je kan hier heel veel inspiratie uit opdoen. En het breekt de sleur!
Weegschaal
Weegschalen van de eerste 25 graden hebben hun leven alweer redelijk op de rit. Weegschalen van de laatste paar graden zitten in roerig vaarwater. Vooral op persoonlijk en relationeel vlak verloopt jouw leven turbulent. Dit heeft alles te maken met de onstuimige planeet Uranus. Ook op maatschappelijk vlak is alles onzeker. Je lijkt momenteel een speelbal van het lot. Toch zijn er ook gebieden in jouw leven die wel goed verlopen. Financieel bijvoorbeeld. Je gaat er in inkomsten of materieel op vooruit. een promotie zit er waarschijnlijk niet in, ondanks het feit, dat je erg hard werkt.  Soms heb je een overload aan taken en raak je in paniek, vooral wanneer het op huiselijk gebied niet helemaal lekker loopt. Frustraties zorgen ervoor, dat de sfeer thuis soms erg gespannen is en dan ontstaan er vervelende discussies. Die omzeil je het liefst, wat het er allemaal nog erger op maakt. Je wil graag op het werk en thuis de vrede bewaren, maar dat is juist je valkuil. Lucht af en toe ook eens je hart, Weegschaal, anders lopen de emoties alleen maar op. Wees vooral duidelijk en je mag ook iets assertiever zijn.
Doordat je af en toe op reis gaat, breekt dat de spanning van alledag. Al is het voor een dag, maar je moet er even uit. Je zoekt de stilte van de natuur of, en soms heb je juist de drukte van een stad nodig en wil je onder de mensen zijn. Geef toe aan je verlangens, dat is beter voor je gemoedsrust.
Fysiek ga je er dit jaar op vooruit. je voelt je krachtiger en hebt minder last van vermoeidheid. Alleen in het voorjaar ben je nog extra vatbaar voor kou vatten en griep.
Verder brengt de planeet van voorspoed en groei vooral zegen op materieel en financieel vlak. Jupiter in het huis van je financiën brengt winst in zaken. Het is tevens een hele goede stand wat betreft onroerend goed, voor aankopen als voor verkopen. Een verhuizing of verbouwing is zeker mogelijk.
Schorpioen
In zekere zin ben jij dit jaar een geluksvogel. Jupiter, de planeet van geluk, gezondheid en voorspoed, vergezelt een heel jaar lang jouw sterrenbeeld. Het zorgt ervoor, dat zaken gemakkelijker verlopen. Daar waar je eerder tegenstand en beperking ervoer, daar gaan nu deuren voor jou open. Je wint aan aanzien en zelfvertrouwen. Wellicht ook aan gewicht. Je kan iets te veel van het goede leven genieten in 2018. Wees gewaarschuwd. Jupiter zorgt ook voor het willen doordrijven van jouw wil. Zo nu en dan loop je dan ook tegen een conflict aan, vooral wanneer de transisterende planeten door de sterrenbeelden Stier, Waterman en Leeuw lopen, dat is resp. in de maanden mei, februari en augustus. Je kan nog wel eens fel uit de hoek komen. Matig jezelf iets, om mensen niet tegen jezelf op te zetten. Heb je dan nog de behoefte om jouw eigen gang te gaan, dan heb je daar ook het recht toe. Jou kennende, blijf jij je verantwoordelijk voelen voor de mensen om je heen. Toch ga jij het aankomende jaar beter voor jezelf zorgen en kom je meer aan jouw eigen plannen toe.
Jouw omgeving reageert soms heel grillig en daar wil je goed mee om kunnen gaan. Je hebt al heel wat mensenkennis opgedaan en dat mag je in 2018 in de praktijk gaan brengen.
Met Uranus in je relatiehuis zal jouw liefdesleven beslist niet saai te noemen zijn. De liefde is een hele uitdaging voor jou.
Je conditie wordt stabieler, alhoewel je nog af en toe een terugval hebt. De beste maanden zijn in het voorjaar. De maanden september en oktober doe je het best rustig aan.
Jouw carrièrepieken liggen vooral in de zomermaanden. Dan weet jij de beste resultaten te behalen. Een eclips in de sector van je werk geeft veranderingen aan. Op veel fronten zit jij in een transformatieproces, maar wel één, waar je krachtig uit komt!
Boogschutter
Je begint het jaar meteen goed, en wel in materieel opzicht. Er staat jou een flinke meevaller te wachten. Dit extraatje kan je goed gebruiken. Je begint langzaam uit het dal te klimmen, maar je bent er nog niet. In 2018 kan je verdergaan met je plannen om orde op zaken te stellen, vooral wat je financiën en administratie betreft. Je krijgt wellicht goed nieuws te horen op het gebied van onroerendgoedmarkten. Wees niet overmoedig, maar laat je goed adviseren!
Op maatschappelijk vlak gaat het met vallen en opstaan. Je doet twee passen vooruit, maar één stap achteruit. Je wil passie voelen voor het werk wat je moet doen. Een studie kan nu effectief zijn om je doelen te behalen. Toch zal je pas eind van het jaar beginnend resultaat zien. Dan doen zich prachtige kansen voor en is jouw ster rijzende. Dit heb je te danken aan de geluksplaneet Jupiter, die een jaar lang in jouw teken zal staan. Benut die fase goed, Boogschutter! Dan kunnen alle Boogschutters eindelijk maatschappelijk de ladder beklimmen.
Enkele Boogschutters overwegen om te gaan emigreren. Laat dit geen bevlieging zijn of een vlucht en laat je op dit vlak zeer goed voorlichten.
2018 wordt positiever voor jou, waardoor sombere buien meer op de achtergrond verschuiven. Het gevaar ligt het aankomende jaar meer in verstuiken, verdraaien en verzwikken. Let extra goed om je spieren en gewrichten. Ook is het raadzaam om rond je verjaardag een rustpauze in te lassen. Begin dan alvast maar met je winterslaap, want je hebt je rust en ontspanning hard nodig.
In de liefde ligt de relatie er tamelijk stabiel bij. De sfeer tussen jou en je partner is intiem en voelt vertrouwd aan. Vanaf de zomer wordt dat alleen maar beter. Je geliefde adoreert jou en krijgt weer meer verliefde gevoelens voor jou. Single Boogschutters kunnen onverwacht iemand tegen het lijf lopen. Je zoekt een klankbord en dat vind je in een fijne vriendschap, die meer kan worden. Pas wel op voor een ongeplande zwangerschap, Boogschutter!
Steenbok
Je voelt je heel krachtig, zeker ook aan het begin van het jaar. Serieus ook; voor sommigen zelfs iets te serieus. Er valt met jou in 2018 niet te spotten. Je hebt de kracht van de planeten Saturnus en Pluto in de rug. Dat geeft je macht en aanzien. Laat je niet van de wijs brengen door mensen, die vinden dat je te hard of te zakelijk reageert. Je komt van ver en dit is wat jou te doen staat.
Let wel een beetje op je gezondheid. In feite heb jij een ijzersterke conditie en een gedisciplineerde levensstijl, maar het gevaar schuilt in je botten en spieren. Kleed je altijd naar de seizoenen en blijf voldoende bewegen, Steenbok. Rond het voorjaar en in de zomer komt Mars ook jouw teken vergezellen. Dan ga je het druk krijgen en kan je beginnen aan een voor jou geschikt project, sport of een compleet nieuwe uitstraling aanmeten. Pas op voor gevoelens van woede, want die kunnen jou verteren. Deze mooie sterrenstanden maken jou geschikt als leidinggevende. Onder collega’s ben jij niet altijd even populair. Je vergeet wel eens dat niet iedereen zo’n gedreven houding hebt als jij. Jij daarentegen, worstelt met een balans vinden tussen jouw huiselijke verantwoordelijkheden en de verplichtingen betreffende jouw maatschappelijke positie. Het is lastig om je aandacht te verdelen, want je wil al jouw taken en verantwoordelijkheden heel serieus en punctueel uitvoeren. Mogelijk heb je ook extra zorg aan familie of de woning zelf. Het levert je stress op. Ga dan even naar buiten of op reis, alhoewel van verre reizen weinig zal komen.
In de maanden januari t/m maart stapelt het werk zich op. Dat zijn ook bij uitstek de maanden om financieel voordeel te behalen. De zomermaanden zijn meer geschikt om rond het huis te rommelen. In de liefde merk je eveneens de zomermaanden de gunstige werking van de planeten en voor de singles betekenen de maanden mei t/m augustus echt liefdesgeluk. Een ontmoeting met je Soulmate zorgt er wel voor dat jij je op emotioneel gebied kwetsbaar durft op te stellen.
Waterman
In 2018 ga je onderzoek doen naar jouw eigen gevoelens en emoties naar andere mensen toe. Je verlangt naar meer diepgang. Dit geldt zeker op het gebied van de liefde. Je doet zelfonderzoek en kijkt ook naar jouw eigen gebreken en tekortkomingen. Hier verwacht je eenzelfde houding van je medemens voor terug. Het jaar 2018 wordt heel belangrijk op het gebied van de liefde. Relaties, die nu niet meer bij je passen vallen weg. Maar dan weet je dat al voor een langere periode. De rek is er gewoon uit. De liefde neemt jou het nieuwe jaar behoorlijk in beslag.
Daarnaast ben je ook behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Hierbij krijg je de hulp van de sterrenstanden. Je kan eindelijk aan je status werken. De planeten Jupiter en Mars gaan jou hierbij helpen. Vergeet daarbij niet je financiën goed te regelen. Dat zie jij nog wel eens over het hoofd, maar dat kan zo niet langer. Breng je zaken op orde en sluit verzekeringen af. Beveilig je spullen.
Verder mag jij al jouw opgedane kennis in praktijk gaan brengen. Bedwing wel een beetje je onstuimige temperament, want niet iedereen wil de waarheid horen. Daarbij zou je ook je kansen kunnen verspelen, terwijl nu juist de baan van je leven uit de lucht komt vallen.
Bewaak daarnaast je grenzen, want lichamelijk krijg je eindelijk weer een beetje lucht. Draaf niet door in je ambitie en let ook goed op je gezondheid. Je vergeet daarbij jezelf nog wel eens. Goed eten en vooral regelmaat en ontspanning is heel belangrijk voor jou om geen terugval te krijgen.
Op carrièrevlak krijg je het grootste gedeelte, en wel tot november, de kans om je maatschappelijke status op te krikken. De zomermaanden zijn daarnaast heel goed geschikt om aan je liefdesleven te werken. Single Watermannen kunnen nu de Ware tegenkomen. Jij bent één van de weinig sterrenbeelden die heel goed gebruik kan maken van het internet. Een datingsite kan voor jou positief uitpakken!
Vissen
Jouw sterrenbeeld wordt begeleidt door de planeet Neptunus. Deze planeet gaat over onze creativiteit, fantasie en dromen, maar zorgt ook voor verwarring en chaos. En dat is iets, wat je niet meer wil in je leven. Ook Cheiron staat in jouw teken en dit heeft voor veel verdriet gezorgd. Gelukkig maakt hij aanstalten om jouw sterrenbeeld te verlaten. Knapt dat even op!
Het wordt dus een bewogen jaar; soms met verwarring, soms levert het je inspiratie op.
Jij hebt wel voor hetere vuren gestaan, Vissen.  Mocht jij je te veel in een keurslijf geperst voelen, dan valt dat in de maanden november en december bij je weg. Bepaald werk, of vrienden, zullen het veld moeten ruimen. Hiervoor in de plaats krijg je zaken terug, die jou meer voldoening gaan geven. Je gaat trouwens gigantisch je netwerk uitbreiden, maar je wil je niet te veel verplichten. Vrijheid en zelfstandigheid zijn jouw sleutelwoorden dit jaar!
De lastige planeet van beperking, verantwoordelijkheid en perfectionisme, Saturnus, verdwijnt gelukkig uit jouw carrièresector, waardoor er een last van je schouders afvalt. Je hoeft veel minder hard te werken en het mooie ervan is, dat je eindelijk respect en waardering ervoor terugkrijgt, waar je eerder min of meer werd genegeerd. Men gaat jou serieus nemen en je hoeft er niets extra voor te doen. Je treedt hard op tegen mensen en situaties die jou weer in de chaos willen trekken. Je wil meer tijd aan leuke dingen besteden. Je dwingt het gewoon af. Dit betekent een verbetering op het gebied van je gezondheid. Je gaat je meer ontspannen; je zal vaker buiten te vinden zijn. Een studie of een reis zou je wel eens kunnen gaan interesseren.
In de liefde vind je communicatie heel belangrijk, alhoewel jij vaak zaken voor een ander achterhoudt. Je bent op jouw manier gesloten en voorzichtig, soms ook om sterk te zijn. Plezier is dit jaar belangrijker dan liefde, vrijheid belangrijker dan gebondenheid
© astromedium annette kok

Aries
The emphasis is on your career in the coming year. You will be working hard to improve your social position. And this successfully. The planet of perseverance, ambition and perseverance, Saturn, supports you throughout the year and gives you just the push that you need.
You can achieve a lot. Other work or a higher function is definitely in it. For the independent Aries, it also means progress. No less than two planets give you the strength to realize your ambitions.
Of course, life does not just consist of hard work. The months of April, July and October are best suited to make you more useful on a personal and domestic level. You know how to keep the balance between your career and your family life.
You know few moments of relapse or weakness in 2018. That is why you realize the importance of a good condition. You are committed to this. The month of February is a bit of a weak month for you, as are the months of May and August. In November you can again eliminate all bad habits from your life. The most suitable moment for this is during the New Moon. In the remaining months you are very aware of your well-being and you live reasonably disciplined.
Love has returned in love. Most Aries have already undergone their transformation. If you were born around the age of 18, your emotional life can still feel like you are sitting in a rollercoaster. In retrospect, it turns out to be all for your own good and it suits you favorably.
For all Aries, however, a particularly romantic and sensual year breaks. With the planet of happiness, prosperity and abundance, Jupiter, a whole year in a very favorable position, you do not have to complain about a lack of attention. You have very nice memories about this!
Taurus
Your career is of secondary importance in 2018. That means either that the work just goes smoothly and you can easily go off, or that there are few changes in this area. However, there are also unforeseen circumstances with a few eclipses in the work and career sector. It is an excellent time to start something for yourself. Think of a home office or make your hobby your job.
With you the emphasis is more on your personal life, your love life, your family relationships and family life. The home situation is now important to you. There is a lot of fun party!
You have nothing to complain about the romance. Jupiter runs astrologically through your relationship home. This ensures prosperity regarding commitments. It means good news for the single Bulls. It could all go very quickly. Many Taurus gets to deal with family expansion.
The planet of unforeseen things, Uranus, does turn into your constellation. This ensures a transformation on a personal level. Just say a wake up call about your performance outside. time for a metamorphosis, Taurus! You like to have control yourself, but with Uranus through your constellation you will have to let go of a lot of control.
In the area of ​​well-being, health and fitness, you experience the months of April and August as less. You have a good physical condition, but you too have to do the necessary for this. The month of November brings you beautiful insights in that area.
Furthermore, the stars have an important tip for you: sign up for a course, follow workshops, go traveling, immerse yourself in interesting things. In short, you broaden your horizons, because that will bring you a lot! In 2018 you also have a very special relationship with nature and the environment.
Gemini
If you want to give a different twist to your career, you can start making changes immediately in the month of January. It is time to be more relaxed and more creative in your work. Also take a look at your daily schedule. An overly rigid work rhythm and work culture does not suit you anymore. That is why the more creative and spiritual professions are excellent for you.
Many Gemini long for freedom and space and you will realize that in 2018.
In terms of your health you notice significant improvements. With the planet of happiness and prosperity through your health care home you can approach your lifestyle in a positive way to successfully combat old and new minor complaints. For this you can not lean back, because the cosmos demands some effort from you. You have a tendency to gain weight this year. You enjoy something too much of the good life. A bit of exercise, more discipline can not hurt at all.
As far as your social life is concerned, you get a broom through your circle of acquaintances. Too superficial friends disappear. You just let the contact dilute. Some intimate and special friendships remain. You have enough for your family, your loved ones and your family. For them, you are working out and you want to please everyone. You also enjoy that yourself. For the searching Twins, there is good news, especially around October and November. The chance to encounter your Soulmate is very large. There is a phase in which there is a lot of love happiness and close commitments can be made.
Cancer
You start the year super romantic. Has your relationship become a bit boring, or do you long for a mate. January, February and March are particularly suitable to work on your love life. The planet Saturn enters your relationship home, whereby relationships immediately deepen and everything takes a serious turn. It also means that your condition improves, now that you no longer feel the pressure of Saturn in your health center. It does not mean that you can relax your health. You tend to store fat. Please note that in the months of October and November you will be tested on your way of life.
The year 2018 is excellent for coming into contact with special types. This can include very alternative personalities. You get to know the fun and less pleasant aspects of those people. Calculate your friends, acquaintances and colleagues below. A break may also unexpectedly occur. Then it becomes too much for you.
Your social position is actually becoming more stable. You benefit especially from the spring and summer. You have nothing to complain about financially. You might consider taking a study. You can also immerse yourself in other cultures and religions, Cancer. That is very inspiring.
In your personal life you get to contend with resistance. This comes from the family, children or partner. This certainly does not have to get out of hand, if you stay close to yourself. The coming year you will have to deal with people who want to impose their own will too strongly on you. When you make it clear that this will not work, the relationship becomes normal again and you live together in harmony. Cancers with a desire to have children will probably hear good news about this subject this year. Older Cancers see their family grow and this in the form of a beautiful grandchild.
Leo
It will be an important year for you. The Node is in your constellation. You bet on it. That you get a few important insights from summer. The cosmos is working on you!
It could be intense, especially because some eclipses take place on your relationship axis in the horoscope. You can already feel that in February and again in August. Things and love ties that no longer suit you will be broken. If there is no break, that is good news. Probably the love bonds then deepen.
Even in the field of your career, unexpected things await you. It is all rather unstructured and erratic. It is not yours, Leo. It is important to stay close to yourself and to preserve your self-confidence. It is a great year to start for yourself. For example, make your hobby your work or set up your home with an extra practice / office space.
Go creative with the changes, then you’ll be well through.
At the social level, the peaks are mainly in the months April through August.
As far as family and family life are concerned, you long for harmony. You on your part do everything to keep relations nice and cozy. You are very loyal to your loved ones and floods them with attention and love. Normally you receive all of that back and the relationship goes very well. You are, however, in your pride, when you are not treated with respect and attention. Then you will hear from you. You share playful to strict corrective tapping, figuratively speaking, and that helps to keep your environment in the lesson.
Your health is good and you have a strong condition, but you can suffer from your muscles and joints. They are sensitive this year, just like your back. Overweight is therefore out of the question this year. Right at the start of the new year you will be working fanatically. An abundance of planetary positions in your health house helps you with this, so that you can start the year fit and slim.
Virgo
Communication becomes important to you. That is a thing. You have a tendency to be smart or overly critical. You will be blamed hard this year. Furthermore, you often find yourself among people, on the road or behind the computer. You have a lot to arrange, to communicate or to correspond. Do not forget your loved ones, Virgo!
In 2018 you have a tendency to fully engage in your work. You can even complain because you feel completely alone. Then it will all be too much for you. In the spring and in the autumn, after the eclipsing period, which falls within your health sector, you feel the need to isolate yourself. You can revel in self-pity. Yet everything is a mirror. It teaches you to accept your fellow man and to learn to appreciate them as they are. They are a perfect addition to your properties. See if you can learn from them, or research what you have too much of the qualities they do not have.
This certainly applies in the love area. In love you will find a partner who is completely opposed to you and you can not get a grip on. Sometimes you do not understand each other. It leads to irritations. Instead, you’re better off and come back to it when you’ve both cooled down. A constructive and valuable conversation can save the relationship. Single Virgos are best not too critical. It is giving and taking in a loving relationship.
Virgins with children experience the joy of it, but also the frustrations. You decide to act with a firmer hand. Again not too strict, Virgo, because then you get it in a different shape on your plate. The stars still have a tip for you: Go on an unexpected trip, if necessary alone. You can get a lot of inspiration from here. And it breaks the routine!
Libra
Libras of the first 25 degrees have their lives reasonably on the ride again. Libras of the last few degrees are in turbulent waters. Your life is turbulent, especially on a personal and relational level. This has everything to do with the turbulent planet Uranus. Everything is also uncertain on the social level. You seem to be a plaything of fate right now. Yet there are areas in your life that are going well. Financially for example. You advance in revenues or equipment. a promotion is probably not there, despite the fact that you are working very hard. Sometimes you have an overload of tasks and you panic, especially when it is not quite comfortable in the home. Frustrations ensure that the atmosphere at home is sometimes very tense and then there are annoying discussions. You prefer to bypass this, making it even worse. You want to keep the peace at work and at home, but that is precisely your pitfall. Occasionally also air your heart, Libra, otherwise the emotions just run away. Be especially clear and you may also be more assertive.
Because you occasionally go on a trip, that breaks the stress of everyday life. Even if it is for a day, but you have to get out of it. You seek the silence of nature or, and sometimes you just need the bustle of a city and you want to be among the people. Give in to your desires, that is better for your peace of mind.
Physically you are going forward this year. you feel more powerful and have less trouble with fatigue. Only in the spring you are even more susceptible to cold and flu.
Furthermore, the planet of prosperity and growth mainly brings blessing on material and financial level. Jupiter in the house of your finances brings profit in business. It is also a very good position in terms of real estate, purchases and sales. A move or renovation is certainly possible.
Scorpio
In a sense, you are a lucky person this year. Jupiter, the planet of happiness, health and prosperity, accompanies your zodiac sign for a whole year. It ensures that things are easier. Where you previously experienced opposition and limitation, doors will now open for you. You gain prestige and self-confidence. Perhaps also by weight. You can enjoy too much of a good life in 2018. Be warned. Jupiter also ensures that you want to push through your will. Every now and then you encounter a conflict, especially when the transiting planets run through the constellations Taurus, Aquarius and Leo, that is resp. in the months of May, February and August. You can sometimes come out of the corner. Moderate yourself something, not to put people against yourself. Do you still have the need to go your own way, then you also have the right to do so. Knowing you, you continue to feel responsible for the people around you. Still, you will take better care of yourself in the coming year and you will get more involved in your own plans.
Your environment sometimes reacts very erratic and you want to deal with it well. You have already gained a lot of knowledge and you can put that into practice in 2018.
With Uranus in your relationship home, your love life will certainly not be boring. Love is a challenge for you.
Your condition becomes more stable, although you still have a relapse from time to time. The best months are in the spring. The months of September and October are best done quietly.
Your career peaks are mainly in the summer months. Then you know how to achieve the best results. An eclipse in the sector of your work indicates changes. On many fronts you are in a transformation process, but one, where you come out powerful!
Sagittarius
You immediately start the year right, and in a material sense. There is a big windfall waiting for you. You can use this extra well. You are slowly starting to climb out of the valley, but you are not there yet. In 2018 you can continue with your plans to put things in order, especially with regard to finances and administration. You may hear good news in the real estate markets. Do not be overconfident, but be advised!
At the social level, it is about trial and error. You do two steps forward, but one step backwards. You want to feel passion for the work you have to do. A study can now be effective to achieve your goals. Yet you will only see a beginning result at the end of the year. Then there are wonderful opportunities and your star is rising. You owe this to the lucky planet Jupiter, which will be in your sign for a year. Use that phase well, Sagittarius! Then all Archers can finally climb the ladder socially.
Some Archers are considering emigrating. Do not let this be a whim or a flight and let yourself be very well informed in this area.
2018 becomes more positive for you, causing gloomy showers to shift more in the background. In the coming year, the danger lies more in spraying, twisting and spraying. Pay extra attention to your muscles and joints. It is also advisable to take a rest break around your birthday. Then start with your hibernation, because you need your rest and relaxation.
In love, the relationship is fairly stable. The atmosphere between you and your partner is intimate and feels familiar. This will only get better from the summer. Your lover adores you and gets more loving feelings for you. Single Archers can unexpectedly bump into someone. You look for a sounding board and you find that in a nice friendship, which can become more. Beware of an unplanned pregnancy, Sagittarius!
Capricorn
You feel very powerful, especially at the beginning of the year. Seriously too; for some even too serious. There is no spot with you in 2018. You have the power of the planets Saturn and Pluto in the back. That gives you power and prestige. Do not be fooled by people who think you react too hard or too businesslike. You come from afar and this is what you have to do.
Pay attention to your health. In fact, you have a very strong condition and a disciplined lifestyle, but the danger lies in your bones and muscles. Dress always to the seasons and keep moving enough, Capricorn. Mars also accompanies your sign around spring and summer. Then you start to get busy and you can start with a suitable project, sport or a completely new look. Beware of feelings of anger, because they can consume you. These beautiful star positions make you suitable as a manager. You are not always popular among colleagues. You sometimes forget that not everyone has such a passionate attitude as you. You, on the other hand, struggle to find a balance between your domestic responsibilities and the obligations concerning your social position. It is difficult to divide your attention because you want to carry out all your tasks and responsibilities very seriously and punctually. You may also have extra care to family or the home itself. It gives you stress. Then go outside or travel, although traveling from afar will not come much.
Work is piling up in the months January through March. These are also pre-eminently the months to obtain financial benefits. The summer months are more suitable for messing around the house. In love you notice the summer months the beneficial effect of the planets and for the singles the months of May to August really mean love happiness. An encounter with your Soulmate will ensure that you dare to be vulnerable in the emotional field.
Aquarius
In 2018 you will investigate your own feelings and emotions towards other people. You long for more depth. This certainly applies in the field of love. You do self-examination and also look at your own flaws and shortcomings. Here you expect the same attitude of your fellow man in return. The year 2018 becomes very important in the field of love. Relationships that no longer suit you are falling away. But then you already know that for a longer period. The rack is just out. Love takes you the new year pretty much.
In addition, you are also working on the road. Here you get the help of the star positions. You can finally work on your status. The planets Jupiter and Mars are going to help you with this. Do not forget to arrange your finances properly. You sometimes overlook that, but that is no longer possible. Take care of your business and take out insurance policies. Secure your stuff.
You may also put all your acquired knowledge into practice. Tame a bit of your impetuous temperament, because not everyone wants to hear the truth. You could also lose your chances, while the job of your life is falling from the sky.
Also guard your boundaries, because physically you finally get a little air again. Do not run into your ambition and pay attention to your health. You sometimes forget yourself. Good food and especially regularity and relaxation is very important for you to not get a relapse.
At career level, you get the biggest part, until November, the chance to boost your social status. The summer months are also very suitable to work on your love life. Single Aquarius can now encounter the True. You are one of the few constellations that can make good use of the internet. A dating site can turn out to be positive for you!
Pisces
Your zodiac sign is accompanied by the planet Neptune. This planet is about our creativity, fantasy and dreams, but also causes confusion and chaos. And that is something that you no longer want in your life. Chiron is also in your sign and this has caused a lot of grief. Fortunately, he is preparing to leave your constellation. Just pick that up!
It is therefore an eventful year; sometimes with confusion, sometimes it gives you inspiration.
You have been faced with more intense fire, Pisces. If you feel pressed too much in a straitjacket, it will fall away in the months of November and December. Certain work, or friends, will have to clear the field. Instead, you get things back that will give you more satisfaction. You are going to expand your network enormously, but you do not want to commit too much. Freedom and independence are your keywords this year!
The troublesome planet of limitation, responsibility and perfectionism, Saturn, happily disappears from your career sector, causing a burden to fall off your shoulders. You have to work much less hard and the beauty of it is that you finally regain respect and appreciation for it, where you were more or less ignored. People are going to take you seriously and you do not have to do anything extra for them. You act hard against people and situations that want to pull you back into chaos. You want to spend more time on fun things. You just force it off. This means an improvement in the area of ​​your health. You are going to relax more; you will be able to find out more often. You might be interested in a study or a trip.
In love you find communication very important, although you often keep things for someone else. You are closed your way and careful, sometimes also to be strong. Pleasure is more important this year than love, freedom more important than bondage!
© astromedium annette kok

Een reactie posten