donderdag 1 februari 2018

Hallo Februari vandaag zitten we in de 5 energie

En dit is ook de energie van februari, het universum praat tegen je........
                       Tijd om te luisteren, tijd om te accepteren dat het is zoals he tis en jij ook een ontvanger bent.
wanneer e echt gaan luisteren dan pas is het ontwaken vanuit ons innerlijk zelf een feit tot die tijd zijn we nog half wakker of half bakken bezig. Dit wil niets zeggen dat je niet goed bezig bent integendeel het universum prijst ons over ons harde werken dus dat zit wel goed.
We kunnen er allerlei theorieën er op los laten maar het blijft zoals het is als we dat vertrouwen niet erkennen en in afwijzing blijven ronddobberen. Februari een mand waarin het weer best kouder kan worden en in mijn gevoel is dat zeker zo en geeft het weerbericht dit ook al aan. Februari is een maand kou, de sneeuwvlokjes laten zich zien dus we gaan langzaam openen dus een mooie energie om je te openen voor jezelf zodat het vertrouwen nog meer kan nestelen, tenslotte is dit een winter item, nestelen wat staat ons nestje opmaken voor de vernieuwing. Ik zie de vogeltjes al weer druk vliegen en op zoek naar een mooi plek om te nestelen. Februari kom maar op, kracht is het sleutelwoord voor februari en goed om hier voor jezelf mee aan de gang te gaan. Waar laat je nog kracht liggen waar ben je nog angstig voor? Ik voel een sprankeling nu februari is begonnen, er kan zomaar ineens iets nieuws in je opkomen, ideeën, inspiratie, uitvoeren het zijn allemaal items voor februari. Het mag er allemaal zijn en wijs je zelf niet af, blijf luisteren naar de stem in jou, en  blijf gefocust op wie jij bent en waar jij voor staat!
Voel jij het ook, om maar op februari het zal nog genoeg zaken aan het licht brengen die dit licht nu zeker nodig hebben er is nog te veel verborgen maar alles al aan het licht komen. Film / theaterindustrie blijf in de media komen maar ook verrassende zaken waarin we allemaal ' met de hand voor de mond van schrik of verbazing nou dat had ik niet gedacht'  zullen zeggen. Moeder aarde schud regelmatig haar energieen vrij en het water stroomt waar het moet stromen om ook orde op zaken te stellen. Kinderen er is nog zoveel te doen betreft kinderen er worden er nog te veel verborgen gehouden. De dierenwereld laat weer van zich horen met als doel de mens wakker te maken en te houden. Maar bovenal februari schenk je haar zegening van kracht!
©Liefs Joke

Verandering, vrijheid en nieuwe uitzichten 
innerlijke groei, ontwikkeling en geestelijke uitdagingen. 
Je houdt niet van beperking van jouw idealen of denkwijzen.
Verbonden zijn met het leven 
Vitaliteit,  enthousiasme en heldere denker, 
Vlug van begrip
Prestatiegericht
Veelzijdig 
Sensitief. 
Uitdaging voor vandaag
Jij mag leren om je innerlijke vrijheid te vinden door middel van discipline, concentratie en diepgaande ervaringen en vooral je intuïtie vertrouwen. Dit geeft je meer kracht waardoor je gedreven bent om je vrijheid en je doelen te bereiken. Je raakt vandaag wat sneller geïrriteerd bij oppervlakkigheden.
In de tarot is kaart 5 de hoogpriester
Deze kaart, die ook wel Hogepriester wordt genoemd, staat voor een diep gevoel van geloof en vertrouwen en vertegenwoordigt samen met De Hogepriesteres en De Ster een van de drie beschermende kaarten van de Tarot die het verloop van een gebeurtenis gunstige vooruitzichten geeft.
Op het vlak van arbeid laat deze kaart ons zien dat we ons met fundamentele zaken bezighouden. De Hiërofant staat voor het zoeken naar diepere inhouden en een waarachtige roeping. 
Op het vlak van ons bewustzijn houden we ons bezig met vragen over zin en waarden, en staan open voor religieuze ervaringen. In onze persoonlijke relaties wijst De Hiërofant erop dat we ons in een fase bevinden waarin het vertrouwen en de genegenheid voor elkaar groeiende is. 
Op het niveau van gebeurtenissen symboliseert deze kaart onze wens om te trouwen of samen verder door het leven te gaan.
Een reactie posten