woensdag 7 februari 2018

Je bent een brenger van het licht

Je bent een brenger van het licht, en je huidige leven brengt je absoluut alles wat je nodig hebt om te ontwaken voor dit heilige doel.

Je hebt gekozen om hier te zijn, in deze tijden van grote veranderingen.

Je hebt
één of meerdere talenten, en je leven staat in teken van ontwikkeling. Je helpt bij het leven van andere mensen, om ze aan te moedigen om hun harten te openen. Je zal anderen ontmoeten die soortgelijke werk als jij doen, en je zal innerlijk weten dat je elkaar al eeuwen kent dit is op ziels niveau.

In dit leven kun je grote veranderingen en verschuivingen in je fysieke wereld en relaties ondervinden. In elke ontmoeting kun je karmische stukjes tegenkomen.
De Goddelijke krachten leiden je naar omstandigheden en mensen die zijn gestuurd om je karma op te lossen of je Goddelijk licht te gebruiken om deze mensen te ontwaken.

Soms zal je pad voelen als een magisch magneet waarin je het gevoel kan hebben niet anders te kunnen handelen als op dat moment. Ondanks de enorme protesten van je ego, zul je je ongelooflijk aangetrokken voelen tot die gevoelens en daarmee veranderingen.
 

Je bent een geliefde licht drager, en alles is nu in Goddelijke overeenstemming en beschikbaar om te werken vanuit deze stralende zelf! 
©Liefs Joke/Engelen om je heen
Een reactie posten