zondag 11 februari 2018

Kleuren van de veren

veren1


Blauw- Artsengel Michael als beschermer geeft hij je aan meer bewust te worden van de hulp van de engelen. Je kan om bescherming vragen voor jezelf en allen die je lief zijn.
Groen- Aartsengel Rafael de engel van genezing wil je graag helpen bij de genezing van lichaam ziel en verstand. Je wordt gevraagd  met aandacht naar je lichaam en geest te gaan en te kijken waar je heling nodig hebt.

Bruin- de Arend vraagt je waakzaam te zijn er gebeuren dingen om je heen omdat je te snel van vertrouwen bent waar je alert voor kan zijn. Luister naar je intuïtie en vertrouw hierop.
Wit- De engelen geven je een groet en laten je weten er te zijn in welke situatie dit ook is.
Glanzend zwart - de indianen en sjamanen vragen je terug te keren naar het leven ooit. Om vanuit dat leven je te herinneren dat je innerlijke wijsheid een rijkdom is. Deze wijsheid zal je verder helpen.

Wit: hoop, eenvoud, puurheid.
Geel: intelligentie, vriendelijkheid.
Oranje: creativiteit, innovatie.
Rood: liefde, gevaar, energie.
Roze: gezondheid, compassie, speelsheid.
Paars: luxe, wijsheid, waardigheid.
Blauw: vertrouwen, integriteit, rust.
Groen: groei, frisheid, natuur.
Bruin: vriendelijkheid, aarde, gezondheid.
Grijs: autoriteit, veiligheid, stabiliteit.
Zwart: kracht, mysterie, dood.

Mijn persoonlijke ervaring is dat deze engelentekens (ook) dienen als liefdevolle herinnering dat je engelen in de buurt zijn en dat zij jou graag willen helpen. Wanneer ik ‘vergeet’ om mijn engelen om hulp te vragen dan vind ik altijd witte veren. De veren herinneren mij er aan dat ik niet alleen ben, dat er altijd hulp en engelen beschikbaar zijn die graag helpen. En dat ik er alleen maar om hoef te vragen! De engel respecteert je vrije wil en wacht dus geduldig op jouw hulpvraag. Er wordt niet voor niets gezegd dat er veertjes verschijnen als engelen in de buurt zijn.
“When angels are near feathers appear”
Symbolisch gezien representeren de veren (van de engelenvleugels) communicatie met hogere (engelen)sferen. Veren worden ook wel gezien als symbool voor bescherming, spiritualiteit, snelheid, liefde, licht en waarheid. Ook staan ze, om je vrij te bewegen door het leven en het element lucht.
Om tekens van de engelen te ontvangen hoef je alleen maar opmerkzaam te zijn. Engelen kun je ook vragen om tekens, om een bewijs van hun aanwezigheid. Laat los hoe het teken eruit zou moeten zien en blijf opmerkzaam.
Bij de duiding van engelentekens kun je het beste afgaan op je eigen intuïtie. Engelen passen zich aan naar gelang het verwachtingspatroon. Zo tonen engelen zich in verschillende vormen en sturen tekens die voor jou en jouw situatie passend zijn.
Wanneer engelen zien dat je hun tekens opgemerkt, dan zullen ze deze vaker voorkomen. Maak je niet druk als je een teken niet meteen begrijpt of gemist hebt. Engelentekens/berichten zijn repeterend. Engelen zullen de boodschap/ het teken wanneer je deze gemist hebt op een andere manier onder je aandacht brengen. Engelen hebben geduld.
Nog meer Kleuren van de veren:
Witte veren: bescherming, purificatie, reinheid, liefde, licht. ook wel een teken dat een geliefde dierbare goed over is gegaan.
Roze veren: staat symbool voor de onvoorwaardelijke liefde (die engelen voor je hebben) en een herinnering dat je altijd in kunt tunen op de universele liefde.
Rode veren: Vitaliteit, stabiliteit, kracht, levenskracht, passie en moed.
Oranje veren: Creativiteit, luisteren naar je innerlijke stem, positief blijven, succes aantrekken.
Veren met paars : Spiritualiteit, transformatie van het negatieve, toenemen van helderziendheid.
Gele veren:  een herinnering om in het hier en nu te zijn, alertheid, focus op je harte wensen.
Groene veren: Overvloed en financiën, kansen, gezondheid, liefde.
Blauwe veren: rust, vrede, bewustzijn, een herinnering om te luisteren.
Grijze veren: innerlijke vrede bewaren. Grijs is neutraal wellicht is het antwoord op een gestelde vraag niet ja/nee of zwart wit maar ligt het antwoord genuanceerder.
Bruine veren: aarding, stabiliteit, respect, positiviteit, balans tussen psyché en spiritualiteit.
Zwarte veren: bescherming van je engelen, wijsheid, magie
Een reactie posten