Doorgaan naar hoofdcontent

Onvoorwaardelijke liefde - de Goddelijke moeder

Dank Goddelijke moeder dat u mij  helpt met geven en ontvangen. Dank voor de onvoorwaardelijk  liefde die ik ontvang.
Ik ben gezegend door de begeleiding en ondersteuning van de Goddelijke moeder op dit moment. Haar zorgzame en liefhebbende geest vult je energie, zodat je weer kan voelen. Samen met haar en de engelen, zij weet dat je je soms ongeliefd voelt en de liefde delen met anderen. Je hebt zo veel gegeven van jezelf in het leven en het is tijd om liefde te ontvangen.
Je bent nooit te oud om bemoederd te worden, en de goddelijke moeder stuurt haar zegeningen naar je op dit moment, zodat je veilig haar liefde kan ontvangen. Je wordt juist nu aangemoedigd om van jezelf te houden en om te zien dat je liefde verdient zodat de Goddelijke moeder kan werken met je engelen zodat genezing en wonderen in je leven plaats vinden. Je bent een wezen van onvoorwaardelijke liefde - het is heel natuurlijk om te beminnen en bemind te worden, want het is wie je bent!
De energie van de goddelijke moeder stroomt door elk geloof elk systeem in op de aarde. In india wordt ze gezien als Shakti en Parvati, in het oosten wordt ze gezien als Quan yin en in veel andere landen wordt ze gezien als Mary/Maria. Hoe je haar ook noemt, ze bestaat in ons allen. De Goddelijke moeder is Maria de koningin van de engelen. Welk gezicht of naam je haar geeft, ze zal er altijd voor je zijn.

© Liefs Joke /Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen