donderdag 8 maart 2018

Maria Magdalena

Maria Magdalena, ' Ga staan voor wie je werkelijk bent' !een liefdevolle en krachtige energie. Zij is op aarde terug gekomen om ons te herinneren wie we werkelijk zijn, Licht, liefde en kracht! Vraag haar vandaag je te helpen meer in je kracht te gaan staan.
Een bijzondere energie en een prachtige verschijning. Ik neem haar vaak waar en geniet van haar aanwezigheid en haar intense liefde. Juist nu kunnen we in alle opzichten deze kracht, liefde en licht gebruiken. Ga staan voor wie je werkelijk bent lijkt ze juist nu nog meer te verkondigen.
Maria Magdalena, haar gouden gewaden ruisen als voile in een zachte zomerbries. een mooie smaragd op haar voorhoofd( chakra).
Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het bevordert geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren.
Roep haar aan als je hulp nodig hebt om meer voor jezelf te gaan staan!

Haar eigenlijke naam moet zijn ‘Maria van Magdala’. Magdala of Magdalan verwijst naar een plaatsje aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias.

Maria Magdalena behoorde tot een groep bijzondere vrouwen. Namelijk een groep vrouwen die Jezus vergezelden en onderhielden op zijn velen reizen.

Maria Magdalena nam een bijzondere plaats in in het leven van Jezus Christus. Als zijn meest geliefde leerling. Zij koesteren een intense liefde voor elkaar niet enkel een aards maar een diepe verbinding op ziels niveau. Ook toen Jezus gekruisigd werd, bleef Maria Magdalena bij hem.
©Liefs Joke / Engelen om je heen
Een reactie posten