woensdag 7 maart 2018

Turkoois en paars
Een van mijn favoriete is deze kleuren combinatie turkoois met magenta/ paars. Er zijn natuurlijk een aantal betekenissen van deze kleuren maar ik volg mijn eigen natuur en ervaar liever zelf wat deze kleuren voor mij of met mij doen.
Paars/magenta verbind mij met de straal/energie van Saint Germain en hiermee de violette vlam. Paars schenkt mij oer-vertrouwen en is gericht op het derde oog chakra zuiver zien, gericht op waarheid en niets anders dan de waarheid.
Het verbind je ook met de centrale zon  in het 17 chakra bewustzijn en het 13de 19de en 20ste chakra in het 22 chakra systeem en we gaan ons opmaken voor het 33 chakra systeem dus begrijp je dat je nog gevoeliger wordt.
Turkoois verbind mij met Atlantis/Lemurie dolfijnen/walvissen matrix, de zee, de verbinding met een diepere/hogere energie. Thymus/keel chakra het 9de en 20ste chakra in het 22 chakra systeem.  Telepathische /communicatie, overdracht, waarheid vanuit de hoogste orde. Liefde op een hoger niveau. In deze kleuren zijn ook roze, blauw en groen waar te nemen en het schenkt mij een niet definieerbaar kleur zoals parelmoer of het prachtige licht van opaliet of labradoriet en dit intrigeert mij enorm. Als ik mee reis met de engelen en lichtmeester dan kom ik in prachtige gebieden waar ik deze bijzondere opaliserende nuances tegenkom en  het is niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder dit is. En zo zie je hoe paars en turkoois mij in ieder geval iets anders laat zien. De kleur laat zich zien in de fase waarin je zit en zal je de waarheid schenken....


Paars is blauw en rood of rood en blauw. Paars is koninklijk, keizerlijk maar ook een kabinet. De kleur paars is magisch, mystiek. Paars is de kleur van rouw en de dood maar paars is ook creatief en gevoelig. Paars is mode, luxe maar paars is vooral vrouwelijk en passioneel.

Magenta beïnvloedt het geheel van iemands persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustzijn. Met die bleke nuance van roze staat magenta bekend als de kleur die bij onvoorwaardelijke liefde hoort. Het spirituele doel van een magenta persoon zou moeten zijn de volledige integratie van alle facetten van de persoonlijkheid in de ziel, zodat hij of zij werkelijk eenheid kan ervaren. 

Turkoois markeert de poort naar uw spirituele kant en het begin van uw zoektocht naar spiritualiteit. Als u uw zoektocht begint, is de spirituele energie als een klein vonkje dat begint te groeien, tot u uw einddoel van spirituele verlichting bereikt. Wanneer u dat stadium in uw ontwikkeling eenmaal bereikt hebt, hebt u uw lagere chakra-energie omgezet naar een hogere spirituele energie en zult u voortdurend in spirituele bewustzijn leven.
©Engelen om je heen
Een reactie posten