Doorgaan naar hoofdcontent

Van macht naar kracht

Ik trek een kaart voor allen op aarde en tevens ook voor moeder aarde, wordt er aangegeven door Aartsengel Michaël. Ik weet ook gelijk welke kaarten set ik moet pakken. Ik schud de kaarten met de vraag om een boodschap voor allen op aarde, ik trek Sofia, en moet gelijk glimlachen, Sofia een mooie energie, ze komt in meditatie ons vaak bezoeken met mooi berichten.
Ik schrijf vaker over deze energie, kracht! Voel ook dat dit al een missie bij mij hoort, ik vertegenwoordig de Maria Magdalena energie. Het voelt goed om me hiervoor in te zetten en als mede scheper van de nieuwe aarde jouw hierin aan te raken.
Hieronder in het kort wat deze kaart voor ons allen te vertellen heeft .
Doordat  de aarde naar een hogere energie niveau wordt getild, komen veel duistere gebeurtenissen en energie patronen naar de oppervlak in het bewustzijn. Jullie  kunnen ze niet meteen plaatsten omdat ze doorgaans betrekking hebben op vorig levens of hun oorsprong vinden in het collectieve bewustzijn van de aarde. Om ze te kunnen transformeren moeten jullie het toelaten ze nog één keer te voelen, al kan dat zeer beangstigend zijn. Zorg ervoor dat je goed geaard bent en dat je je gevoelens en gedachten op een rijtje hebt. Jij werkt mee aan het verlossingsproces van de gehele aarde. Door jouw vrouwelijke scheppende energieën te accepteren en er moeite voor te doen te begrijpen waarom dingen gebeuren, welke kosmische wetten werkzaam zijn en hoe je ze voor je ontwikkeling kunt gebruiken, stapje over de drempel heen die het licht en het duister van elkaar scheidt. Door jouw streven naar licht verwerf je kostbare kennis. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Op de weg van verlichting is de weg al het doel. Jij zult alles zo aantreffen als voor jouw ontwikkeling gunstig is. Herken jezelf daarom in de bijzonderheden van jouw leven. Het moet geen straf zijn. Maak gebruik van het potentieel van het hele universum!
Eens was de vrouwelijke energie de heersende kracht op aarde. De voorchristelijke tijd, matriarchaat genoemd,werd afgelost door het patriarchaat- de heerschappij van de mannelijke pool. In die tijd was de vrouwelijke energie dus dominant en bezat ze de heerschappij op aarde door de mannelijke energie te onderdrukken.Tijdens het wisselen naar het patriarchaat gebeurde het tegendeel, de vrouwelijke kracht werd onderdrukt en vernederd. Beide principes hebben leer ervaren door hun tegenpool. Dit uit zich in de vorm van trauma in het aardse geheugen en alle diepe littekens in jullie. Jullie zijn allen verbonden met het collectieve bewustzijn van de aarde en dragen duizenden jaren oude verhalen in jullie emotionele lichamen. Het verschijnen van Sofia duidt op de noodzaak dit karmische letsel te helen, de schok uit het aardse geheugen te wissen en de mannelijke en vrouwelijke pool met elkaar te verzoenen, macht om te zetten in kracht.
Ik denk dat dit een heel mooi bericht en uitleg is voor allen op aarde, misschien begrijp je nu waarom alles wat er op aarde en in je leven gebeurt, niet zo maar gebeurt. Ik begrijp ook dat niet iedereen dit zo al kan zien.

Kaartenset: Grote Aarstengelen kaarten van Ultrike Hinrichs 
©Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen