dinsdag 17 april 2018

Vandaag is het nummer 417-17 april (4-17)

De leiding van de engelen - nummer 417 is een combinatie van energieën van nummer 4, de trillingen van nummer 1 en de invloeden van nummer 7. 
Nummer 4 resoneert met eerlijkheid en integriteit, traditionele waarden. Hard werken en verantwoordelijkheid, geduld en praktische toepassing, toewijding en vastberadenheid om doelen te bereiken. 
Nummer 4 heeft ook betrekking op onze passie en doel, en resoneert met de energie van de Aartsengelen.
Nummer 1 vertelt van een nieuw begin en met een schone lei beginnen, moed, vooruitgang, zelf-leiderschap en assertiviteit, wilskracht en ambitie, initiatief, instinct en intuïtie, het vinden van succes en zelfontplooiing.
Nummer 1: vertelt ons ook dat we onze eigen waarheid creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties.
Nummer 7: brengt de invloeden van de universele energie, geloof en spiritualiteit, studie en het onderwijs, het begrijpen van onszelf en anderen, vastberadenheid en doorzettingsvermogen van het doel, innerlijke kracht en innerlijke wijsheid, spirituele bewustwording, spirituele ontwikkeling en verlichting, empathische en Paranormale gaven.
Angel nummer 417 brengt een bericht van je engelen: Door het harde werk en je enorme ingezet om je spirituele doelen en verlangens neer te zetten wordt dit door de engelen in de lichtrijken gezien. Je bent op de goede weg, en je positieve instelling en optimistische instelling hebben ervoor gezorgd dat je sprongen maakt op je spirituele pad en ziel missie. Je word geprezen en bejubeld voor je inzet en toewijding. Vertrouw erop dat je zult oogsten wat je hebt gezaaid, je beloning! Je engelen moedigen je aan om door te blijven gaan met het goede werk.
Engel, nummer 417 :Je positieve gedachten en gebeden hebben zich gemanifesteerd. Vertrouw erop dat je op het juiste pad in je leven bent en accepteer je zegeningen met dankbaarheid.
Engel nummer 417: moedigt je aan om te schitteren in jouw Goddelijk licht en liefde en zend dit door aan de aarde en al haar bewoners. Gebruik je persoonlijke vaardigheden, interesses, passies en wijsheid voor de verbetering van jezelf en anderen. De engelen zijn bij je op je pad dus dat je bent vrij om je licht te schijnen.
Bron: Joanne whamsley
Een reactie posten