dinsdag 17 april 2018

Ziel contracten

Levenslessen,  zegeningen!
Als ziel maken we afspraken voordat we in ons fysieke lichaam incarneren. Deze overeenkomsten bevatten de lessen die we willen ervaren. Ons hogere zelf kiest dit om te ervaren. Door deze lessen weet ons hogere zelf dat we dit nodig hebben om karma in te lossen om heelheid te bereiken. Vanuit de hogere dimensies weten we dat deze lessen belangrijk zijn voor onze ziel Maar hier op aarde is de ervaring  vaak pijnlijk, en in sommige gevallen lijkt het vaak te veel om te dragen.
Echter, we krijgen( hebben gekozen) nooit meer dan we aankunnen.
Een van de manieren die we kunnen gebruiken om met de pijn om te gaan, is te begrijpen dat de beloning voor het voltooien van onze lessen enorm groots is, We zijn dan vrij! 
Dit zijn de Goddelijke wetten zoals we tijdens onze geboorte hebben aangenomen. Vrije keus om op te lossen om vrij te zijn van Karma zodat we niet meer terug gaan naar aarde om dezelfde lessen te ervaren, dus ik zou zeggen doe het nu in dit leven!! Ga ervoor!
Het is vaak lastig omdat we het niet meer ( bewust) weten en juist hiervoor is het goed om bewust te worden van wie jij werkelijk bent!
Inzicht in onze levenslessen en wie we ze zijn is een belangrijk onderdeel van ons proces!
©Liefs Joke / Engelen om je heen
Een reactie posten