Doorgaan naar hoofdcontent

NIEUWE MAAN 15 MEI 2018 13:49 UUR

Nieuwe Maan Ontwaken.png
Deze periode van de Maan van het Ontwaken doet haar naam eer aan. De warme periodes hebben ervoor gezorgd dat het groen heel uitbundig tevoorschijn is gekomen, dat bloesems weldadig bloeien en ook in het dierenrijk wemelt het van het (nieuwe) leven. De zon warmt op, geeft licht(heid) en energie. Het lengen van de dagen maakt dat we meer naar buiten treden, meer levenslust hebben. De nieuwe maan helpt je om je binnenwereld te verkennen en daar schatten op te graven die je kunt gebruiken om persoonlijke en hogere doelen te verwezenlijken.
De nieuwe maan staat in Stier. Dit geeft een rustige, tevreden en koesterende energie. Probeer genot en werk met elkaar af te wisselen die twee in balans zijn. Onder de invloed van Stier kom je langzaam in beweging, maar als er eenmaal een start is gemaakt, ga je door.  Gebruik de nuchtere en praktische manier van aanpakken om van binnen naar buiten te werken als het gaat om het nastreven van een doel. Na zo’n zeven jaar in Ram te hebben gestaan, gaat Uranus nu in Stier lopen. De veranderende, revolutionaire invloed van Uranus zal de komende jaren oude vertrouwde (Stier)manieren los schudden, zodat er nieuwe zienswijzen kunnen ontstaan ten aanzien van (zelf)waarde, authentiek leven en natuur.
De Maan driehoek Pluto geeft diepe innerlijke ervaringen en gevoelens. Door te leven naar je inzichten heb je de mogelijkheid om een verandering in je leven teweeg te brengen of een persoonlijk probleem op te lossen. Doe het vooral anders dan je hiervoor deed! Jupiter driehoek Neptunus vergroot het algemene gevoel van naastenliefde en betrokkenheid bij al het leven. Hoge idealen, inspiratie of een visionair weten leiden tot een breder zicht op de zin van jouw leven. In het groot kunnen nieuwe ideeën (die bij de nieuwe tijd horen) een breder bereik hebben in de wereld. Als je tijdens de nieuwe maan dus naar binnen keert, tijd maakt voor een innerlijke reis, zul je verlichting (waar je licht op schijnt, word je je bewust) ervaren. De ster Algol staat samen met de Maan en de Zon en kan de nadruk leggen op alles wat een gevoel van verlies geeft. Algol helpt je echter ook om een succes te bereiken zolang je oprecht je visie volgt en verandering toelaat in je leven.
Onder de invloed van Mars en Uranus (vierkant) kan een geniaal plan ontstaan, hoewel het moeilijk is om je te concentreren op één zaak. Vermijd de neiging om impulsief te handelen, want als je geen oog hebt voor de mogelijke consequenties, kun je een idee al neerhalen voordat je tot de uitvoering ervan komt. Onder deze hemelse invloed moet je oppassen met elektriciteit (Uranus) want een ongeluk (Mars) zit soms ook letterlijk in een klein hoekje. 
Tekst en foto © Petra Stam www.petrastam.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen