Doorgaan naar hoofdcontent

Aartsengel RaguëlAartsengel Raguël heeft een lichtblauwe aura en de edelsteen te werken met Raguël is aquamarijn Aartsengel Raguël betekent ' vriend van god ", Hij helpt bij meer vrede en harmonie op aarde.  Maar ook  als je hier zelf behoefte aan hebt. Raguël wordt beschouwd als de aartsengel van ordelijkheid, eerlijkheid, harmonie en gerechtigheid. Hij helpt relaties tussen God, engelen en mensen.
Aartsengel Raguël kan je helpen met helen en harmonie te brengen in je relaties. Met jezelf of met andere mensen. Als er misverstanden zijn in relaties kan hij helpen deze op te lossen. Als je een nieuwe baan hebt of  naar een andere school gaat,graag naar festivals gaat of op plekken komt waar je veel mensen tegelijk ontmoet, vraag aartsengel Raguël je pad ordelijk en in harmonie te houden/maken. Raguël zal je helpen om de sociale situaties/contacten te omarmen als leuke, nieuw een spannende situaties/ mogelijkheden zich voordoen.
Raguël staat bekend om het oplossen van misverstanden. Hij is één van de aartsengelen die helpt met het oplossen van conflicten. Als je betrokken bent bij een conflict, aartsengel Raguël is de beste engel om aan te roepen. Een van Raguël ' s talenten is te bemiddelen, om mensen te helpen en te kijken wat ze gemeen hebben in plaats van waar ze het oneens over zijn.
Lieve aartsengel
Raguël , dank u voor het harmoniseren van al mijn relaties en mij te helpen om een goede vriend voor mezelf en alle anderen."
Aquamarijn Aquamarijn komt uit de schatkist van de zeemeerminnen zegt de mythe. Zeelieden droegen vroeger aquamarijnen om zich te beschermen tegen een ramp op zee. Aquamarijn heeft daarnaast een positieve invloed op je liefdesleven liefdesleven. Aquamarijn is één van de krachtigste stenen om je keel-chakra schoon te maken en te activeren,zorgt ook voor een goede verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.
©Engelen om je heen


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen