vrijdag 29 juni 2018

Vlinders en Lady bugs


Waar ik loop ik zie overal vlinders, witte maar ook mooie gekleurde vlinders. Zelf laten ze zich even zien in de woonkamer. Wanneer ik buiten de planten water geef vliegen ze ineens vanuit de planten weg. Ze maken me blij en vrolijk en als ik met de hond buiten loop en de een na de andere vlinder voorbij komt vraag ik wat ze willen zeggen.Vlinders stemmen blij, geven het gevoel van vrij zijn, stroom in gedachten met de vlinder mee. Een nieuw leven op weg naar een nieuw stralende toekomst  gelijk komt de meditatie weer terug, Jee ja dat klopt Lord Matraiya heeft het gehad over onze toekomst en passie. Als ik later thuis achter mijn laptop zit om te schrijven staat er een prachtig bloemen/vlindermeisje naast mij ze zou de dochter van Engel Gloria kunnen zijn met haar prachtige roodbruine krullen en haar mooi blanke gelaat met sproeten. Ze doet haar kleine handen open en daar zitten in iedere hand een vlinder ze zijn mooi van kleur. Ze vliegen niet weg maar circuleren in haar handen, ze horen in haar handen als symbool voor vrijheid. Vrijheid voor iedere mens en dier. Vrijheid voor jouw toekomst, jouw droom, jouw wensen en passie.
Dan slaat ze haar armpjes om mij heen en legt even haar wang tegen mijn wang en dan is ze weg......Ineens denk ik aan een droom een tijdje geleden, je hebt van die dromen die je bij blijven en je bezighouden....

Ik word wakker en weet direct de droom van de afgelopen nacht. Ik droom dat ik  het lange witte/blonde haar hebt toen ik jong was. Ik kam mijn haar en haal er kleine beestjes uit en zelfs in mijn droom griezel ik hier van maar zie als ik de beestje uit de kam haal en op een tafel leg dat het lieveheersbeestjes zijn. Hele mooie jonge oranje keurige beestjes die de stippen aan het ontwikkelen zijn.
Ik blijf kammen en haal er steeds meer uit mijn haar. Dan voel ik op mijn hoofdhuid dat er iets vast zit en maak dit los en zie dat ook dit lieveheersbeestjes zijn. Zo haal ik er een aantal los van mijn hoofd, wat best moeite kost. De kleur en ook al weet ik dat ze heel jong zijn houden me in mijn droom bezig. Ook als ik wakker word, wat een vreemde droom ...het blijft de hele dag en zelfs de dagen erna door mijn hoofd gaan. Ook in die dagen zie ik hele jonge witte vlinders en niet 1 maar velen, ze fladderen om me heen. Dan begin ik iets te begrijpen en wordt er door Ischmaël, witte engel uitgelegd, dat dit tekenen zijn van nieuwe dingen, maar eerst moet er iets afgesloten worden. De oude lagere stukken die de mens nog vast houd op cellulair niveau, we hebben je hier eerder over verteld. Resetten dat is het beste woord wat we kunnen gebruiken, de prachtige jonge vlinders en lieveheersbeestjes zeggen dat er vernieuwing aan het ontluiken is maar de jongheid zegt dat er een begin is gemaakt voor ontginnen, zaaien, groeien en wachten op de oogst! De maanden van oorsuizen, hoofd en nek klachten hebben te maken met het reset proces. Zie je droom als de nappen (ladybugs)die op je hoofd het oude omzetten in het nieuwe. Heb je gemerkt dat je zomaar ineens vreemde gedachten had? heb je gemerkt dat oordeel er zomaar ineens weer was, heb je gemerkt dat je heel erg je best moest doen om positief te blijven? het zijn allemaal gedachten die eruit moeten....zie het als het slootwater  wat word opgezogen en omgezet wordt als de nectar waar al het nieuwe op kan leven.
Ik begrijp langzaam wat er aan de hand is en ben heel blij met deze uitleg. Je stroomt naar een andere energie de andere helft van het jaar is in aantocht waarin er een nieuwe stroom ontstaat zo medio september zal dit zichtbaar zijn, maar is natuurlijk nu al ingezet.  Opschonen zie het als opschonen en maak je niet al te druk over zaken die nog aan het licht komen. Wij vragen jullie  in je kracht te blijven en voorwaarts te gaan de hemel op aarde te creëren. 
We vragen je om niet mee te gaan in lagere berichtgevingen. Blijf trouw aan wie je bent en waar jij voor staat!
De ladybugs en de jonge vlinder..... ze zeggen ga voorwaarts op je pad van vernieuwing!
Engel Ischmaë
©Engelen om je heen

Geen opmerkingen: