zaterdag 7 juli 2018

7:7:7 engel energie poort

De 7:7 engel energie poort  helpt het pad vastberaden te volgen. Blijf trouw aan jezelf en aan je dromen zij zijn het baken op je reis. Deze poort is al geactiveerd maar geeft iedere jaar weer een sterke energie en betekenis.
Met de 7:7 energie, ben je in staat om een levens veranderende beslissing te nemen.
De energie van de nummer 7 gaat over je eigen persoonlijke reis die je loopt  sinds je geboorte. Nummer 7 is het nummer van je lot dat zich zelfs drievoudig zal presenteren, je bent dus gewaarschuwd dat de tijd is gekomen om je leven te veranderen!
Deze energie zal nog 2 x worden herhaald nl op 8:8 en 9:9
Als je meer duidelijkheid wilt over je pad/lot schrijf je vragen op en stel je open. Je krijg intuïtief de antwoorden  welke stappen je kan nemen als je groei en verandering in je leven wil.
De 7:7: energie is een engel energie poort wat in teken staat van de 7 engelen openbaring. Een engel energie poort geeft de openbaring dus de nieuwe weg aan en we laten het oude ( de zeven plagen) los. We gaan de weg van vernieuwing( openbaring) in een hogere plan. Zo valt alles in elkaar de 7 liefde voor ons zelf, de nieuwe maan met de prachtige Sirius energie de 7:7: engel poort energie en gaan we op weg naar de krachtige leeuwen energie op 8:8. je begrijpt dat dit alles ervoor zorgt dat we een enorme boost aan energie krijgen en hier  intens van kunnen genieten maar ook last van ( in hoever dit last is) kunnen hebben. Ik zou zeggen Go with the flow!
De 7 engelen
Michael bescherming
Rafael genezing van lichaam, geest, ziel en verstand
Uriel de wegwijzer
Gabriel engel van geboorte en dood( transformatie)
Zadkiel de engel van het hoger hartgebied
Chamuel onze aardse en hemelse loopbaan
Jophiel karmische lasten
©Ik wens je een mooi engel-poort dag !Liefs Joke / Engelen om je heen

Een reactie posten