donderdag 5 juli 2018

Engel zegeningen voor Juli

Juli is er al  en sommigen van ons voelen zich  zo moe, vooral innerlijk.... Deze vermoeidheid en opeens allerlei golven van emoties, met inbegrip van verdriet en huilen, maakt ons vergelijkbaar met een ballon klaar om of weg te vliegen of lek te prikken;) We hebben behoefte aan een pauze, (Yeh!) een pauze van al deze energieën en invloeden die drukt op ons emotioneel en fysiek lichaam.

We verlangen naar rust, stilte en vooral alleen zijn. Maar de pauze lijkt maar niet te komen, of tenminste dat is het gevoel. Ons leven gaat in zo ' n snel tempo en alles is nu zo snel aan het veranderen. Er is geen tijd voor pauze, je kunt  alleen je adem in houden en doorgaan!

We zitten in een achtbaan en zijn aan het onthechten we moeten door deze ervaringen. Er zijn geen andere opties, voor nu. We zijn nog wat onzeker hierover en weten niet zo goed om te gaan met de ritme van het leven. Tot de laatste week van juli  kunnen we leren omgaan met verschillende uitdagingen. ( laten we dat maar gewoon leren). Vertrouw op de kracht die we bezitten, die we zijn!  Alle uitdagingen  zullen ons versterken en verder helpen op ons pad.

Het goede nieuws? De engelen zeggen dat het einde van juli zou kunnen leiden tot een gevoel van voltooiing, overvloed, een gelukkig en vredig leven!!!!!!!


Een reactie posten