Doorgaan naar hoofdcontent

Hallo Juli


Vandaag zijn we overgegaan naar de maand juli een 7 in de numerologie.
Vanuit de lichtrijken stroomt er een hoge liefde/vrede energie op aarde, het is zo  sterk en voelt zo ....oneindig. Het lijkt zelfs leeg maar dat is het niet de leegte is het oneindige maar dan vanuit deze hoge liefde energie. Ik voel dat lichaam en geest hier bij veel mensen nog aan moet wennen. Het kan verwarring geven omdat we niet om kunnen gaan met leegte we raken hiervan in paniek. De 7 is afgestemd op de 7de laag van  de aura en het 7de chakra, het kroon-chakra.
7 geeft het vermogen tot verheffen, wat iemand het gevoel van vrede geeft.
7 heeft geweldige kwaliteiten de wil vanuit het Goddelijke principe, overgave.
Wat kunnen we leren in deze maand: mededogend zijn, en het ego vanuit ik moet ik wil en ik zal los laten. Een met al wat is.......in liefde in vrede en eenheid. individueel en collectief. we kunnen uit onze schulp treden en pen gaan staan voor de enorme liefde die we zijn en verenigen met al deze liefde om ons heen, zo boven zo benden. Er is een enorme stroom aan engel/liefde energie op aarde en deze liefde is om jou heen.
We moet leren de gehele mensheid te verheffen, altijd inspiratie te geven en er voor zorgen dat mensen hoop voelen waar geen hoop is. Liefde geven waar liefde nog angst is. Eenheid herstellen waar de stroom is opgehouden.
De liefde, het is er en zal er altijd zijn maar aan ons om deze liefde te openen in vertrouwen. wanneer we dit kunnen dan zullen we een sterk zelf besef ervaren.
7 is een zeer krachtige energie, verbonden met het prachtige licht!
laat deze energie ervoor zorgen dat je uit je isolement, angsten, depressies stapt en in vol vertrouwen bouwt aan liefde!
Het kroonchakra is het hoofd chakra, er zijn veel mensen die last kunnen hebben/krijgen van oa, oren, ogen, neus, hersenbloeding/infarct/vliesontsteking/tumor/duizelingen/evenwicht. Het hoofd zegt het word tijd om vanuit liefde/hart te gaan leven en alles los te laten wat je hiervan af houdt, LEEF!
De 7 is een heilig getal; het symboliseert de kosmos; het getal met de grootste magische kracht. Symbool van de heelheid van de mens; zoekt antwoorden op het mysterie van het leven.
De zeven symboliseert de voltooiing van een werkzaamheid (symbolisch de zevende dag van de schepping), maar kan ook wijzen op een wonderbaarlijke verandering van het eigen ik.

Dus....Werk aan de winkel!
Engel: Muriel en Metatron
Edelstenen: Amethist, jade, bergkristal, kunziet, celestiet, seleniet, petaliet, citrien, helder tourmalijn, lepidoliet
Endocriene
systeem
: pijnappelklier
Lichaamsorgaan:bovenste gedeelte van de hersenen, rechteroog.
Psychische functie: verbindt ons met het Hogere Zelf
Kleur: violet en wit. De kleur violet bewerkstelligt een transformatie van geest en ziel en opent ze voor spirituele .
Te leren: Anderen leren begrijpen; losmaken van angst en depressie.
© Liefs Joke / Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen