Doorgaan naar hoofdcontent

Juli de 7de maand zelf liefde....

Diepe  liefde, ik heet het  van harte welkom in deze krachtige maand van juli!!! We zijn helemaal klaar voor deze geweldige ervaring. Sinds afgelopen sept. heeft er weer een enorme innerlijke groei en schoonmaak plaats gevonden. We zijn natuurlijk ook al  een tijd bezig met het uploaden van een nieuw innerlijk besturingssysteem of zoals je het ook kan noemen een nieuwe bewustzijn. Met het realiseren van  meesterschap en het omarmen en concentreren van ons innerlijke, gaan we in juli ons meer bezig houden met liefde, creëren en innerlijke schoonheid ipv het uiterlijke!. Meer en meer bewust worden waar we voor staan wie we zijn en dit nooit meer los laten! Ik besef dat sommige zich rot schrikken met deze berichten "ik ben niet zo ver en O wat nu"? Geen paniek we zijn bezig dus jij ook we gaan in ons eigen tempo en het feit dat je de stappen/bewustwording zet is al groots!!! Zie het niet als het orakel dat alles in eens er moet zijn, wel nee! Je bent op aarde in je aardse voertuig met je aardse overtuigingen/beperkingen ( die we juist aan het los laten zijn) Je bent bezig ... en dit is nu juist zó groots. Dus laat je niet ontmoedigen door al die mooie verhalen en berichtgevingen. Blijf trouw aan jezelf en blijf in gesprek met je zelf....neem een moment in de week en schouw naar je zelf en zie wat je aan het doen bent....dan pas kun je zeggen of jij je stappen zet en soms ga je er en paar achter uit als jij maar bewust bent dat je weer om kan draaien om vooruit te gaan.

De 7 energie helpt ons bij het zoeken naar wat we nog nodig hebben. We zijn onze eigen meester - we zijn onze beste vriend, we zijn onze geliefde - we zijn onze inspiratie - we zijn onze schoonheid - we zijn onze beschermer. - we zijn onze waarheid - wij zijn degene die we zoeken. - we zijn alles We zien - we zijn wat we ervaren. Deze maand wordt er van ons gevraagd om hier bewust van te worden /blijven alles is een weerspiegeling van de grote zelf dat ieder van ons is.

Het de oude valt weg - de oude overtuigingen - klein houden, beperkte, gebrekkig, niet goed zijn, onzeker, alles buiten ons zelf zoeken-  wordt niet meer ondersteund. Die wereld van beperking brokkelt af  We worden door de lichtrijken uitgenodigd om-  toe te staan, omarmen, en te houden van onze grootsheid - de grootsheid van wie we zijn. Onze onbeperkte natuur is de identiteit die wordt ondersteund in onze nieuwe wereld - elke nieuwe ontdekking, elke nieuwe openbaring, elke nieuw inzicht  wijst naar onze onbeperkte aard en geeft ons de kans na kans om deze nieuwe identiteit te omarmen.

Het is een uitstekende maand om te schrijven, dagboek, creëren, expressie, en volg je verlangens - het is een maand om meer te ontdekken van wie je bent - vrijelijk en diep uit jouw waarheid - en dat allemaal om je liefde te ontdekken. Er is niets innerlijk van je, dat niet aardig is  - er is niets aan de binnenkant van je dat verkeerd is. Misschien zijn er aspecten van je die nog onontwikkelde zijn en ongeliefd, maar dat wil niet zeggen dat dit deel niet goed of niet geliefd is. Elk deel van wie we zijn heeft een doel - elk deel van je is nuttig, wenselijk, en inderdaad, nodig om te voldoen aan jou waarheid, doel en bestemming - elk deel van wie je bent is belangrijk en heb het lief. Deze maand helpt ons bij het ontdekken van alle liefdevolle delen van ons zelf. Begrip zelf is de eerste stap naar eigen. Doe je best, deze maand binnen te treden in de diepste opgraving binnen jezelf.

Mogen we allen diep in ons zelf ontdekken onze diepste en meest kostbare schatten die nu nog verborgen zijn binnen!
7 is een heilig getal; het symboliseert de kosmos, het getal met de grootste magische kracht. Symbool van de heelheid van de mens, voltooiing van een werkzaamheid(symbolisch de zevende dag van de schepping), maar kan ook wijzen op een wonderlijke verandering van het eigen ik!
©Liefs Joke/Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen