maandag 30 juli 2018

Sla je vleugels uit.....

Vlinders ze zijn er weer veel dit jaar. Alles zal anders worden hebben de engelen al jaren geleden aangegeven. De natuur gaat haar eigen weg de mens is bezig deze weg ook te volgen. Niet meer opgelegd niet meer voor gekauwd maar vanuit onze eigen intuïtie en kracht. De prachtige witte vlinders dwarrelen vrolijk rond.... ik word zo blij als ik ze zie. Het gevoel wat ik erbij krijg is de boodschap van de vlinder. De afgelopen dagen komen er veel vlinders  voorbij als ik buiten wandel. De veertjes zie ik overal, de liefdestroom is zo voelbaar en de engelen zie ik overal waar ik loop. Het is tijd om weer iets te schrijven geeft Ischmaël aan. Schrijf over de lichtkinderen over de liefde over de engelmensen maar vooral dat het tijd is dat men bewust wordt van wie ze werkelijk zijn. De engelmensen zijn met velen op aarde ze zijn  met een duidelijke missie naar aarde gekomen. Velen gaan weer terug omdat ze het  zwaar vinden op aarde en dit is het ook als je weet dat  liefde en licht zo puur en zuiver is. Engelen op aarde, voel je prachtige lichtvleugels en sla ze uit. De vlinders geven je deze boodschap. Wij vertalen deze boodschap in het bewust worden en gaan staan voor wie je werkelijk bent. Houd je nu niet meer in!!!!!Je mag zijn wie je bent!!! Engelen bestaan! Engelen zijn licht, iefde en kracht de vleugels symboliseren het prachtige licht wat zij zijn.
De vlinders de veertjes de geuren de bloemen de twinkelende ster het  zijn de berichten van liefde en licht....© Ischmaël 
In mijn boek Engelen om je heen lees je meer over de lichtkinderen https://www.boekenbestellen.nl/.../engelen.../9789082856606 of je kan Engelen om je heen in je plaatselijk boekwinkel kopen/ bestellen. 
©Engelen om je heen
Een reactie posten