Doorgaan naar hoofdcontent

Update 8-8-8


Woensdag 8/8 is er een leeuwenpoort energie, wat betekend dit?
De leeuw, kracht, vuur, passie, liefdevol, leider, zelfverzekerd,
gul, loyaal, ambitieus, aanmoedigend, ijdel en eigenwijs.
Het getal 888 wordt vaak gezien als het getal van Jezus Christus, meesterschap!
8 staat voor het lemniscaat, de liggende 8, is het symbool van oneindigheid en de wisselwerking van alles.
Getal 8 kosmische orde, karma, ons unieke lot en geeft ons inzicht in wie we zijn en wat bij ons past.
Kleur: rood wat staat voor vuur en meesterschap
Edelsteen-Robijn: vuur, passie, hartstocht, doelen stellen overvloed

Aartsengel Metatron staat voor leiderschap, middelpunt, je plaats innemen!
Driemaal een 8 is een krachtige kosmisch getal waarmee wordt aangeven, een krachtige stroom kan in gezet worden, mits jij dit toe laat of al aan toe bent, want nog even een reminder, jij beslist! Je kan een lichtheid in je hoofd ervaren en de suizende oren kunnen weer aardig actief zijn en waarom is dit? de hypofyse en pijnappel klier worden extra geactiveerd door de toestromende kracht poort. Je kan een stuwend gevoel ervaren aslof deze kracht zegt he jij daar, nu je plast in gaan nemen in waar jij voor staat en ga ervoor! Je keelchakra kan je nog aangeven, er moet nog e.e.a geuit worden of je aangeven er zit nog angst en wat slik je nog weg inplaats dat je het er laat zijn? Weet je nog je werd uitgezonden om je karma op te lossen en jij bent uit vrije wil naar aade gekomen blijf jezelf herinneren aan deze kosmische afspraak!
Laat je niet in de greep van angst houden als je denkt dat je het nu moet doen met deze poort en er dan geen kans of mogelijkheid komt. Alles is herhaling deze poortdagen zijn er in de afgelopen jaren ook al geweest en zullen er er zeker nog komen dus geen paniek. Het is goed om te keus voor jezelf te maken om mee te stromen maar dat beslis jij en niemand anders. want weet je dat er nog velen kunnen 'ontwaken' en net als jij met deze poortdagen aan de slag kunnen dus.......geen paniek!
Liefs Joke /  Engelen om je heen


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen