zaterdag 15 december 2018

Het hogere licht is voor iedereen beschikbaar

Het hogere licht is voor iedereen beschikbaar, velen willen het bezitten weinige verkrijgen het.... 
Wees dankbaar voor alle uitdagingen en worstelingen die er zijn geweest, het heeft je verder geholpen.Stel je voor dat je door een deur van licht loopt, en jij bent aan de andere kant, het ergste achter je laat, en het beste gaat nog komen. Jij staat voor het licht Jij bent het licht en liefde, en afgestemd op deze trilling ontvang je meer zegeningen van deze hogere frequenties in je leven.
De energie van het licht verenigt je met je hoogste potentieel, je inspireert en manifesteren, je dromen, het creëren van positieve verandering, om het leven in liefde om te zetten met nieuwe levels van onvoorwaardelijke liefde, voor al het leven, en dit ook voor allen.

Hogere levels van liefde sluiten zich bij je aan, en zoals een lift hoger en hoger gaat,(droomde ik zo vaak over, de lift ging hoger en hoger stopte niet en ging zelf door het dak) zijn er hogere frequenties beschikbaar. Stap in dit hogere licht om bij te tanken, je licht te verhogen en uit te stralen, onvoorwaardelijk liefde en licht! Blijf weg van angsten en twijfels, en zet je in om de koers te blijven varen voor de oneindige mogelijkheden, wonderen, zegeningen, blijde gebeurtenissen, liefde en licht te creëren. Geef liefde, ontvang liefde, laat je licht stralen en ontvang het licht. Laat het licht je  hoogste, beste kwaliteiten en talenten onthullen, en hoe je het beste  kan leven, vol vreugde, liefde, licht en kracht! 
Straal goddelijke liefde en licht uit op en over de aarde.
Laat het gevoel van Goddelijke liefde door je wezen stromen. De komende dagen en weken is er een verhoogde liefde energie en dit heeft met het Christus licht in jou te maken. Je ervaart dit via je hogere hartgebied. Vanuit de licht-engel rijken stroomt er zoveel liefde en deze liefde is voor JOU! 

Visualiseer het Goddelijke licht van boven naar beneden door je hele ruggengraat en stroomt het door je hele lichaam( via de lichtbanen naar chakra's en organen). Verbonden met het Goddelijke licht schijnt dit licht via jou naar buiten via je hart-voet en hand chakras en kn je dit licht overal naar toe sturen. Jij bent licht, vergelijk dit met  een bol van Goddelijke frequentie en energie trillend op het ritme van onvoorwaardelijke liefde......

Voel de liefde en aanraking van je ziel!
Liefs Joke
Een reactie posten