Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is dyslectie?


Wat is dyslectie?
Dyslectische mensen hebben meestal een aantal van de volgende kenmerken.
Vaak zijn dit ook de hooggevoelige kinderen/volwassen

Moeilijkheden met gesproken taal.
Moeite met het leren lezen.
Moeilijkheden met geschreven teksten.
Moeilijkheden met rekenen.
Iedereen kan een aantal van deze punten bij zichzelf en bij kinderen herkennen. Dat betekent niet dat elk mens/kind dyslectisch is.

Ook ik heb dyslectie, maar dat was jullie vast niet ontgaan met alle taalfouten komma's en grammatica. Ik wordt hierin nog wel eens op een nare manier via een mail op mijn vingers getikt.

Het is wel eens goed om dit onder de aandacht te brengen, hoe moeilijk dit onderwerp ook voor veel mensen  kan zijn. Helaas zitten we nog in een maatschappij waar je afgerekend wordt op je taal die niet correct geschreven /gesproken is.Wat dacht je van het macht-spelletje als je niet voldoet aan goede grammatica en spelling dan kun en mag je toch veel niet. Als je beseft dat telepathisch communiceren steeds belangrijker wordt begrijp je ook dat we niet zo pietluttig moeten doen over tekst die niet goed geschreven is. Het gaat erom dat we elkaar begrijpen!!!!
En zeg nu zelf, is iemand minder omdat hij of zij niet goed is in taal en rekenen? Het gaat om de intentie van de persoon, om wie hij of zij is, om de liefde, het goede hart om de ziel, om bewustzijn. Ik denk dat het goed is dat we elkaar waarderen om wie we zijn en niet om de d, dt , punten en komma's. Kijk maar eens in deze tijd, op school worden laptops en rekenmachines gebruikt, dus is het niet nodig dat we het zelf moeten weten/onthouden. Want lieve lezers als je hier last van hebt, je krijgt het er gewoon niet in! Het zijn blinde vlekken in je hoofd. Er zijn mensen die taal en rekenen helemaal in hun vingers hebben, maar ook heel, heel veel niet. Hoe onzeker kun je hiervan zijn/worden? neem van mij aan heel onzeker, het kan je leven beheersen. Kijk eens naar jezelf of als je kinderen hebt naar je kinderen. Misschien heb je vaak commentaar op mensen die slecht schrijven/spreken en is dit echt zo erg? Op school is dit een heel belangrijk punt, ik hoop dat hier wat aan gedaan wordt zodat veel kinderen hier hulp bij gaan krijgen.Beeldend les gaan krijgen dan is er een groot leed en probleem opgelost mits we elkaar respecteren en elkaar niet meer afwijzen.
Liefs Joke Slagmolen


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen