vrijdag 31 augustus 2012

Maansteen

De maansteen is verbonden met de maan en daardoor met je intuïtie. Maansteen is een steen wat staat voor veranderingen. Houdt de maansteen vast en je zal de zachte vrouwelijke kalmte ervaren.
Kijk naar de maansteen en samen met de vlinder ervaar je de transparantie, samen symbool voor het licht en vernieuwing! Voel je omringd door de zachte stralen van de maan, liefde, kracht maar vooral zachtheid en licht! Dit licht schijnt door de lagen van de maansteen. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste. Versterk je paranormale vermogens. Maansteen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid, helpt om dromen beter te herinneren. De maansteen helpt je in contact te komen met je wensen en emoties. Al wordt de steen als typisch vrouwelijk bestempeld, ook mannen hebben er baat bij om in contact te komen met hun gevoel en hun vrouwelijke kant. Een geschikte steen om te mediteren.
De roze maansteen werkt vooral aan het zelfvertrouwen en de beige stenen helpen je mee te gaan met de stroming.
Je sensitiviteit, intuïtie en psychische krachten worden versterkt. Ze is een goede steen om te mediteren op je innerlijke groei en kracht. Zwarte maansteen geeft extra vitaliteit.
Ik wens je een mooi blauwe maan!
 www.engelenomjeheen.nl

Een reactie posten