donderdag 13 september 2012

Veranderingen

Veranderingen der tijden, lijden, macht systemen om mensen in hun greep te houden, banken, geld, wapens, winst ten kosten van de mens en dier. Dit is waar de mens mee bezig is. De veranderingen zijn  zichtbaar, wij horen jullie denken, zichtbaar? De mens is bezig in zin/haar bewustzijn proces van 3d naar hogere dimensies de een zit al in de 4de de ander in 5de. Het maakt niet uit waart je bent, je bent daar niet voor niets. Denk niet dat je minder of meer bent ieder is gelijk. "Je bent altijd op de juiste plek op de juiste tijd". De veranderingen daar ben je voor naar aarde gekomen. Kijk een een paar jaar terug en niet enkel in je persoonlijke wereld kijk naar het grote geheel. Waarom denk je dat de banken vallen?regeringen vallen
( ze blijven vallen net zolang tot er evenwicht is) waarom denk je dat systemen niet werken, waarom denk je dat er zoveel aan het licht komt, waarom denk je dat hele bevolkingen op staan, waarom denk je dat de dieren ziek worden,waarom zwemt jullie toekomstige koningin in de gracht? waarom worden koningsmensen verliefd op burger mensen? waarom zijn er kinderen met ADHD, waarom gaat er zoveel mis in de regulieren geneeskunde waarom denk je dat......vul zelf maar in er gebeurt zoveel om je heen. Het lijkt allemaal ellende en duister maar dit is nodig om juist die veranderingen te brengen. De toekomst is voor hen die geduld hebben! Wij zeggen je dat jij hier op aarde bent om mee te helpen de hemel op aarde te creëren. Kijk in je persoonlijke leven wat  komt je ervaren in dit leven, hoe zwaar het ook is. Kijk om je heen wat kom je ervaren in het grote geheel? Saamhorigheid, harmonie, liefde, licht en kracht dit is de toekomst geloof jij hier in? luister naar je kern, je ziel en voel wat het antwoord is.
Wij zeggen jullie dat alle veranderingen ten goede komen aan hen die vertrouwen hebben aan hen die luisteren naar de ziel. Zij creëren een toekomst die zij voor ogen hebben, de hemel op aarde! Blijf trouw aan jezelf laat je niet misleiden door allerlei systemen, mensen die anders beweren dan jouw waarheid. Besef dat 2012 het jaar van de waarheid en veranderingen is het jaar waarin al het licht op aarde geactiveerd wordt, ga staan voor wie je werkelijk bent. Jij bent licht, liefde een kracht!
©Aartsengel Gabriël
Een reactie posten